Toate poveştile de dragoste sunt la fel! încep cu a fost odată ca niciodată” şi … se termină cu “au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi şi mai trăiesc şi astăzi dacă n-or fi murit! Dar ce se întâmplă după ce s-au văzut”? Sunt două variante : au fugit … numai că fiecare … în direcţii diferite sau au rămas uitându-se unul la altul şi timpul a rămas în loc. Toţi treceau zâmbind pe lângă ei, zâmbind cu drag pentru că îşi aduceau aminte de … ceva sau zâmbind cu încredere că li se va întâmpla într-o zi exact acelaşi lucru minunat. După ce s-au săturat de “văzut” a început povestea: femeile o simt, bărbaţii ştiu să o exprime. Să nu uităm că cele mai frumoase romane de dragoste şi cele mai frumoase versuri le-au scris bărbaţii, bărbaţii îndrăgostiţi; şi tot bărbaţii au pornit războaie şi au cucerit lumea pentru a arăta femeii pe care o iubesc că … pot avea tot ceea ce doresc, e suficient doar să spună sau doar … să gândească cu voce tare.

Deci … iubim!!! Şi ne aşteptăm ca iubirea vieţii noastre să simtă la fel, să gândească la fel şi … să ne ghicească gândurile. Să fim serioşi! Dacă omul iubit nu este un mag autentic de unde să ştie, dragul de el, că eu în momentul ăsta vreau salată de fructe? Poate el se gândeşte că după-amiaza trebuie să discute cu vecinul de la 2 care i-a atras ieri atenţia că îi curge apă pe peretele dinspre baie. Eu visez poveşti uitându-mă în ochii lui şi el… are o privire pierdută şi fixă gândundu-se că trebuie să demonteze tot gheul şi poate şi … chiuveta. Rezultatul? O mie de gânduri feminine… inutile : nu mă ascultă!..ori nu e atent la mine!..ori nu mă iubeşte!!! STOP!!! Ba te iubeşte pentru că e lângă tine, altfel ar fi plecat, şi poate în momentul acela chiar nu te iubeşte pentru că se gândeşte la chiuvetă şi el nu poate iubi … o chiuvetă, nu? Nu mai arunca cu presupusuneri, sunt total neadevărate.

Lasă-l să respire sau … nu-l lăsa! A doua variantă îmi place mult mai mult decât prima! Hahahaha…! Vrei ceva, deschide gura şi spune. E  simplu!

Spune-i în fiecare dimineaţă ce înseamnă pentru tine… spune-i că te simţi în siguranţă în braţele lui, mai spune-i tot ceea ce simţi şi totceea ce gândeşti. Dacă doarme şi tu te-ai trezit prima, lasă-l sau doarmă! sau trezeşte-l, dacă te simţi singură dar… spune-i și asta. Spune-i că îţi este dor de el cât doarme, că ai vrea ca ziua să aibă 23 de ore şi noaptea doar 1 ca să puteţi dormi mai repede.

Spune-i că fiecare minut cât nu e lângă tine durează un secol şi că timpul şi-a schimbat coordonatele: o zi fără el durează cât războiul de 100 de ani. Spune-i că te trezeşti cu el în gând şi că primul, al doilea şi de fapt toate gândurile de peste zi sunt 99% pentru el, restul… te ajută să treci strada pe verde … sau pe roşu?

Spune-i ce simţi şi ce gândeşti nu-l chinui cerându-i să ghicească, nici tu nu ai chef de dezlegat sudoku când găteşti trei feluri odată. Eşti la serviciu şi el e la serviciu şi ştii foarte bine că are o întâlnire cu directorii unui concern internaţional. Şi ce? Trimite-i un sms în care să-i spui cât de mult îl iubeşti. Fă ce simţi! O să-i placă şi va zâmbi atât de fermăcător că va obţine toate contractele cu toate clauzele semnate şi îl va felicita şi şeful. Şi va fi fericit! Asta vrei, nu? Să-l vezi zâmbind! Păi fă-l să zâmbească, atunci!

Te trezeşti dimineaţa şi vrei să fii iubită? Cine nu vrea…?! Nu aştepta să ghicească ce vrei tu că treaba cu ghicitul… durează. Spune-i  că ţi-e dor de el… altfel de dor. Sau mai simplu… nu spune nimic şi fă ce simţi. Alintă-l, răsfaţă-l, acoperă-l cu sărutări dulci, fă tot ce-ţi trece prin cap şi vei vedea… un zâmbet. Un zâmbet larg chiar dacă ochii sunt închişi!

Braţele lui se vor deschide să te primească. Asta ai vrut, nu? Când se întinde leneş şi deschide încet un ochi să vadă pe unde eşti şi de ce nu-l laşi să doarmă, spune-i la ureche: “bună dimineaţa … iubirea mea! A trecut atât de mult timp de aseară că mi s-a făcut iar dor de tine!!! Ce bine că eşti aici!!! Vrei să ne bem cafeaua … după? ori în timp ce …?”URL scurt pentru acest articol: https://wp.me/p7nil4-hD