La tata admir cel mai mult înțelegerea1 reader now

– Atunci când te-am cunoscut mi-ai lăsat impresia că-l vei urma în carieră pe Alex ( Oreste n.r.) și  vei deveni om de televiune cu siguranță, probabil și datorită dezinvolturii și volubilității tale destul de vizibile. Ce-ai hotărât totuși în viitor pentru tine într-un final?

– Nu mi-am ales o profesie clară, voi termina facultatea de Sociologie şi de acolo voi vedea spre ce mă voi îndrepta. Mă atrage şi o idee de marketing, poate puţină politică spre bătrâneţe. Încă mă gândesc dacă voi relua facultatea de drept. Pe scurt, sunt încă un pic nehotărâtă.

Să înțeleg că nu iei deloc  deloc varianta de a deveni persoană publică? Televiziune sau telenovele pentru televiziune..nimic în sensul ăsta?? Ai chemare, din punctul meu de vedere, de aceea întreb şi insist pe subiect...

– Când eram mică îmi doream să fiu actriţă, şi mă atrăgea ideea de persoană publică, dar am renunţat pe parcurs… nu ştiu de ce. Probabil că am descoperit tot pe parcurs, prin prisma lui taică’miu şi problemele ce ţi le poate aduce statutul de persoană publică, câteodată.

Ce calitate a mamei tale  apreciezi cel mai mult?

– Cel mai tare îmi place că este o sursă continuă de energie, serios, ar putea genera curent electric. Este tot timpul în mişcare. Pe lângă bun ascultător, bun sfătuitor, şi o mamă şi o prietenă foarte iubitoare.

Dar la  Alex pe de altă parte, ce iubești într-un  mod la fel de special?

– La tata admir cel mai mult înţelegerea de care dă dovadă. Inţelege orice om, orice situaţie, poţi discuta despre absolut orice subiect cu el. Şi culmea!! Că se transpune cumva în locul tău şi înţelege mai mereu ceea ce simţi tu, într-un moment pe care el nu l-a trăit nicicum.

Dar înţelege şi te sfătuieşte bine. În aceeaşi măsură, bineînţeles, fără doar şi poate, simţul umorului.

 – Este importantă independenţa materială pentru o femeie? Tu ce crezi?

Cea mai importantă! O femeie ar trebui să fie dependentă doar de iubire din partea partenerului de viaţă. Şi de aceea, cred cu tărie că-i trebuie şi o preocupare profesională de care să fie mândră, să-i placă ceea ce face şiii… nu în ultimul rând, să fie capabilă să-şi asigure un venit care să-i fie direct proporţional cu nevoile, necesităţile de femeie… să nu depindă material, şi dacă mă gândesc un pic mai mult… cred că nici sentimental nu ar trebui să intrăm în vreo dependenţă dusă la extrem, în parteneriat.

Din exemplul de poveste de dragoste pe care-l observi cotidian la ai tăi, din orice alt exemplu ai avut pe-aproape, ce consideri tu că-i esenţial pentru un cuplu, pentru a-şi menţine relaţia tânără şi veselă tot mereu??

– Libertate, comunicare şi joacă. Şi sentimente profunde şi continue. Iubirea trebuie să crească în fiecare zi. La ai mei funcţionează de peste 20 de ani, deci e o reţetă sigură, pare-se.

– Trăieşti azi o poveste de dragoste? Ori dimpotrivă, te afli în pauză sentimentală momentan?

– Nu trăiesc o poveste de dragoste momentan. De ceva timp am început o altfel de poveste, a fetei independente sentimental, liberă… ce se distrează non stop, şi-mi merge foarte bine.

Ştiu că în fiecare vară, vă mutaţi în Vamă, unde de altfel, aţi dezvoltat un soi de afacere de familie… ce poţi să spui în două trei cuvinte despre Molotov, Vama Veche?

– Sper să nu fiu subiectivă, dar este „must go”-ul din această vară în Vama Veche. Este un bar în continuă expansiune, unde se ţin party-uri şi after party-uri pline de distracţie. Astăzi am ajuns la 12 (p.m) acasă, vineri pe la un… 10… 😀

Citește și...  Da, românii s-au emancipat sexual şi s-au închis sentimental

Ţi-ar plăcea să te implici personal mai mult? Şi dacă da, în ce constă ajutorul tău efectiv pentru dezvoltarea unui brand aflat deja în plină ascensiune, din ce am remarcat??

– Oameni tineri şi frumoşi la noi mai mereu, dar deja sunt şi vin din proprie iniţiativă. Nu ştiu dacă menţin eu spiritul tânăr la Molotov, dar aşa îmi place să cred. Am un vibe bun. Probabil că şi atrag oameni cu acelaşi vibe, astfel. Mereu glumesc şi-i spun maică’mii, că aştept să se pensioneze să îl preiau eu. :)) Şi insist mereu să fiu trecută în acte. Vara asta o să intru uşor uşor în bar, ca pasiune de vară aşa, nimic mai mult. În rest ajut cu sfaturi, cu promovarea evenimentelor… etc…. din punctul meu de vedere, tânăr şi neliniştit.😀

Interesant să fii femeie? De ce?

– Chiar țineam să spun că blogul tău este o sursă de inspiraţie pentru femei. Femeile au nevoie să citească ce scrii tu, pentru dezvoltarea lor personală. Puţine persoane scriu atât de direct despre lucruri pe care cu toate le simţim. Şi, da, cred că e mişto să fii femeie, pentru că simţi mai mult, iubeşti mai mult şi înţelegi mai mult. Bărbaţii sunt mai infantili, înţeleg puţine lucruri şi rănesc mult mai uşor cu alte lucruri. Indiferent însă, că-ţi apreciezi statutul de femeie ce înţelege şi te priveşte cu bunăvoinţă pe tine, bărbatul, ce tot greşeşte, cred că, înţelepciunea femeii, înseamnă sau constă şi în a şti că există un moment în viaţa de cuplu sau parteneriat longeviv, când trebuie să laşi speranţa într-un colţ dacă o simţi că-ţi e în doliu… Chiar am citit la tine un titlu de articol ce sună cam aşa, cum am zis eu mai sus.

Dacă speranţa, dacă până şi ea, o simţi în doliu, e mişto să rămâi în continuare femeia pe care o admiri şi să renunţi tu, fără să-i laşi lui vreo şansă de a renunţa tot el, care a tot greşit, primul.

Mişto să fii femeie, pe final de idee, căci femeia construieşte familia. Tot ea însă, pentru că e puternică, poate renunţa dacă simte nefericirea în ascensiune, în cuplu. Simte mai bine ea, femeia, este un atu acesta, zic.

 – Închei cu întrebarea nelipsită din interviurile mele: ce înseamnă pentru tine fericirea? Cum ţi-o defineşti în plan personal??

– Fericirea înseamnă iubire şi libertate. Să iubeşti, să fii iubit necondiţionat. Ce definiţie scurtă şi la obiect, nu-i aşa!!?


Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Publicat de

Adina Banea

Pesti cu Gemeni Sangvinicul mă îmbracă într-un superficial selfiest, colericul îmi reproşează ambiţia ascunsă de un timp pe după colţ, melancolicul mă gândeşte şi mă protejează impunându-mi reguli ale societăţii pe care ador să le încalc în particular, iar flegmaticul m-ajută să-mi ţin doar oameni mişto prin jur. Sunt Adina Banea si-mi place numele meu.