Când vine vorba de femei, aleg calitatea, nu cantitatea1 reader now

IMG_0848

Primul articol din seria Povești cu Adam.

Am ajuns acasă, mai târziu decât preconizasem. Fusesem reținut la muncă. Era deja 11.30 seara. Mă așteptam să o găsesc uitându-se la TV ori citind pentru cursuri. Îmi era foame, nu apucasem să mănânc mai nimic toată ziua. Când am intrat pe ușă, am simțit miros de mâncare. Trebuie să fi gătit. Aveam dreptate, totul era pregătit pe masă. Unde era ea, că-n sufragerie era beznă? Deschid ușa dormitorului și o găsesc dormind. Întreaga liniște din lume era pe chipul ei.Trebuie să fi fost obosită tare. Rar adoarme așa repede. Am sărutat-o pe frunte, în semn de mulțumire și m-am dus să mănânc.

Unele femei, indiferent că nu au chef, energie, timp, găsesc câte puțin din fiecare și au grijă de bărbatul pe care îl iubesc. Ar fi păcat să fii o dezamăgire pentru o astfel de femeie.

Cât mâncam, mă gândeam că acum ceva vreme, voiam să cunosc cât mai multe fete. Să evit să spun că, de fapt, voiam să fut cât mai mult. Ei, uite că mi-a scăpat! Credeam că numărul femeilor te face mai bărbat. În niciun caz, nu m-am gândit că numărul zilelor petrecute lângă aceeași femeie te maturizează atât de mult. Treptat, mi-am pierdut interesul pentru cantitate și am ales calitatea.

Citește și...  Ziua în care 13 a purtat ghinion educației

Având-o pe ea acum, îmi dau seama că este ușor să ai zece femei cu care să faci același lucru. Când vine vorba de a face zece lucruri cu aceeași femeie, devine puțin mai greu, treabă de bărbat, nu de puștan în călduri. Să faci sex cu multe femei este ușor, mai ales dacă te ajută câtuși de puțin fizicul. Mai greu este să păstrezi aceeași femeie după ce faci sex, căci trebuie să te ajute câtuși de puțin și mintea, și sufletul.

N-am știut până la ea, deși mai avusesem încă două relații de durată cu două femei mișto, cât de multe lucruri poți face împreună cu o femeie. N-am știut pentru că nu eram suficient de copt, în niciun caz din cauza celor două. Sunt lucruri pe care le înveți tarziu, dar, așa cum se spune, mai bine mai târziu decât niciodată.

Va continua.


Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Publicat de

Bogdan Marcu

Scriu cum scriu, s-ar putea să nu-ţi placă, să te simţi puţin incomod. Nu-i nimic, o s-ajungi să mă suporţi aşa nenorocit cum sunt!