5 semne că iubita ta este soția pe care o cauți1 reader now

Dacă ieși la întâlniri cu gândul la căsătorie este important ca la o potențială iubită să cauți calitățile care ar face-o o soție bună. Ar trebui să cauți anumite caracteristici care ar aduce relației tale beneficii pe termen lung. Ar trebui să treci peste limitele atributelor fizice care te atrag și care creează o chimie de necontestat. Nu orice femeie ar fi o soție bună, cu atât mai puțin o mamă bună pentru copiii tăi.

Uite cinci semne că iubita ta ar fi o soție bună:

  1. Este independentă

O femeie independentă este o alegere bună pentru că știi că ea nu se va baza pe tine pentru a o face fericită, ocupată și pentru a avea grijă de ea. O femeie independentă mai degrabă te vrea decât are nevoie de tine; ea nu se agită dacă nu primește nimic de la tine o zi, nu va fi insistentă nici nu îți va mânca timpul. Acest tip de femeie va fi o soție mai bună decât cea care necesită o atenție constantă și o reasigurare a sentimentelor. O femeie independentă este puternică, încrezătoare și nu se teme să fie singură.

Ea înțelege că independența este benefică. Genul de independență pe care soția ta ar trebui să o aibă este capacitatea de a se descurca pe cont propriu. De asemenea, ea știe cum să te găsească atunci când are nevoie de tine si când depinde de tine din punct de vedere emoțional.

2. Ea se află la un nivel superior

O femeie care se află la un nivel superior este mult mai atrăgătoare decât cea care este frustrată de orice lucru mărunt. Vrei ca o femeie să rămână calmă în situații de stres. Acest lucru nu înseamnă că va fi perfectă si nu se va supăra, dar își va pierde firea doar când totul merge prost. Știe cum să își țină în frâu emoțiile și gândește bine înainte să deschidă gura.

Ar trebui de asemenea să simți că este o prezență utilă pentru momentele în care ai putea fi stresat. Poți conta pe abilitățile ei, pe inteligența și ideile sale atunci când te simți la pământ.

3. Nu are nevoie de mult

Doar pentru că o femeie nu are nevoie de multe lucruri, asta nu înseamnă că nu-i pasă deloc de ea însăși, doar că nu petrece ore în șir pentru a se pregăti de o întâlnire. O femeie fără mari așteptări nu strânge grămezi de machiaj, nu cheltuie prea multi bani pe pantofi și haine sau nu are nevoie de reasigurări constante legate de modul cum arata. Se mândrește cu felul în care se arată, dar nu exagerează cu asta.

Citește și...  Ai avut orgasm? Aproape… De ce mint femeile?

O femeie care cere multe nu poate fi alături de tine în vremuri grele. Ce se întâmplă atunci când nu îi mai poți menține stilul de viață? Nu ar trebui să îți faci griji că te va părăsi și își va căuta în altă parte un iubit care îi va oferi un stil de viață luxos.

4.Ea te susține în a-ți atinge visele

O femeie care te susține în a-ți atinge obiectivele personale și de carieră va fi o soție bună. Acest tip de femeie înțelege că nu totul este legat de ea sau de voi drept cuplu. În timp ce ambii vor avea obiective individuale, ea va fi de partea ta și îți va încuraja eforturile. Ea nu se va simți amenințată dacă investești timp și energie în atingerea obiectivelor tale, deoarece știe că are și ea timpul ei.

Obiectivele tale ar trebui să nu fie atât de diferite de ale ei încât să provoace o ruptură între voi. Știind că soția te susține, acest lucru te va ajuta să îți îndeplinești obiectivele mai repede.

5. Știe să se apere singură

Fie că te apără pe tine sau pe un membru al familiei, pe un prieten, vrei lângă tine o femeie care nu va lăsa oamenii să îi facă rău. Nu vrei o femeie care va accepta un comportament jignitor în general. Probabil îți vei pierde respectul pentru ea. O femeie care se apără are încredere în sine și nu va lăsa pe nimeni să o abuzeze, să o minimalizeze sau să o trateze ca și cum opiniile ei nu contează.

Dacă vrei să te căsătorești este important ca la o femeie să cauți calități precum capacitatea de a fi singură, puternică și responsabilă. Căsătoria nu este un lucru simplu și sunt sigură că vrei să iei cea mai bună decizie pentru viața ta.


Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.