Destinația pentru luna de miere depinde de personalitatea tinerilor căsătoriți, de interesele și pasiunile lor. Plaje cu nisip alb și apă turcoaz, vârfuri de munte acoperite cu zăpadă, faune sălbatice sau orașe pline de artă: toate acestea sunt destinatii superbe pentru luna de miere a cuplurilor romantice. Iată o listă a celor 10 cele mai populare:

 

10 – Acapulco

AcapulcoAcapulco este un loc perfect pentru tinerii căsătoriți care doresc să celebreze noua lor viață împreună. Temperaturile sunt perfecte pe tot parcursul anului, iar apa caldă, limpede, albastră este idealp pentru înot și snorkeling. În Acapulco prețurile sunt accesibile astfel încât să puteți avea o uimitoare lună de miere chiar și cu un buget restrâns. Viața de noapte este de asemenea grozavă, deci distracția este garantată în acest loc de neuitat.

 

09 – Lacul Louise

Lacul Louise

Pentru cei cărora nu le plac marea si soarele prea mult, lacul Louise este o superbă destinație pentru luna de miere. Lacul Louise este un lac izvorât dintr-un ghețar care oferă un peisaj remarcabil pe care sigur nu îl vei uita. Pentru iubitorii de zăpadă, există o mare varietate de sporturi de iarnă pe care le poți practica, cum ar fi schi, snowshoeing, patinaj și chiar sportul cu sania trasă de câini. Dacă preferați să mergeți în timpul verii, vă puteți bucura de alte activități, cum ar fi călăria, raftingul Whitewater și drumețiile.

 

08 – Bali, Indonezia

Bali, Indonezia

Romantic, exotic, relaxant și plin de cultură … Ai putea să ceri mai mult? Bali este o destinație foarte populară printre proaspăt căsătoriți datorită frumuseții sale unice și pline de farmec. Hotelurile de lux și plajele uimitoare sunt perfecte pentru cuplurile romantice care doresc să celebreze dragostea lor.

 

07 – Florența, Italia

Florența, ItaliaPentru iubitorii de artă și istorie, Florența, Italia este, probabil, cea mai bună alegere pentru vacanța de lună de miere. Arhitectura, micile restaurante romantice și străzile înguste te vor face să te îndrăgostești de Florența, un oraș care devine din ce în ce mai popular în rândul proaspăților căsătoriți.

 

06 – Bora Bora, Polinezia franceză

Bora Bora, Polinezia franceză

Acele plaje albe ca praful și lagunele albastre ca, cristalul fac din Bora Bora un mic paradis pentru tinerii căsătoriți. Vă puteți relaxa cu partenerul în vilele construite deasupra apei pe picioroange înalte. Snorkellingul și înotul, mersul la spa-uri de lux și luatul mesei pe plajă sunt, de asemenea, activități populare printre cuplurile care aleg Bora Bora ca destinație pentru luna lor de miere.

 

05 – Kenya

Kenya

Cei care iubesc fauna sălbatică din Africa și doresc o vacanță de lună de miere nebunească ar trebui să aleagă cu încredere Kenya ca destinație pentru luna lor de miere. Căminul câmpiilor vaste și al animalelor cum ar fi gnu, gazela, zebra și pisici de mare, luna de miere va fi plină de întâlniri cu animalele sălbatice. Peisajele, pur și simplu îți taie răsuflarea și apusurile de soare sunt foarte romantice.

 

04 – Ko Samui, Tailanda

Ko Samui, Tailanda

Probabil cea mai populară destinatie de lună de miere, Koh Samui, Thailanda este o insulă întinsă din Golful Siam, cu plaje uimitoare și vederi impresionante. Insula face parte din Parcul National Marin Angthong care garantează tinerilor căsătoriți multiple oportunități de explorare și de aventură, inclusiv caiac, snorkeling și scufundări.

 

03 – Insulele Cook

Insulele Cook

Situate între Noua Zeelandă și Hawaii în Pacificul de sud, cele 15 Insule Cook se mândriesc cu lagunele calme albastre, habitatele naturale virgine, temperaturile perfecte și o atmosferă relaxantă. Dacă îți petreci luna de miere aici te vei simti ca în paradis pentru că peisajele sunt pur și simplu ireale.

 

02 – Costa Rica

Costa Rica

Costa Rica oferă cuplurilor hoteluri exclusiviste de tip boutique, statiuni de talie mondială de lux, izvoare termale luxuriante, plaje superbe și o frumusețe naturală uimitoare. Cuplurile pot face drumeții prin pădurile tropicale dense și frumoase care sunt cămine pentru unele dintre cele mai exotice creaturi din lume. Costa Rica este o destinație de lună de miere unde nu vei regreta să călătorești.

 

01 – Hawaii

Hawaii

 

Probabil cea mai bună destinație din lume pentru luna de miere, Hawaii oferă un cadru natural de neegalat, cum ar fi vulcani, plaje și locații aflate la distanță. Puteți vizita insule ca Maui, Kauai, Hawaii, Molokai și Lanai care oferă numeroase locații diverse de explorat. Hawaii este pur și simplu perfect!URL scurt pentru acest articol: https://wp.me/p7nil4-1cX