Nu știi sigur ce faci aiurea în pat?!

Uneori, singurele persoane cu care poți vorbi despre viața ta amoroasă sunt prietenii tăi. Ei îți șțiu caracterul, îți știu secretele și își pot da seama cu ce atuuri îți înnebunești iubiții.

Păcat că nu pot fi cu tine în dormitor pentru a-ți indica greșelile care distrug plăcerea.

De asta sunt aici și nu vreau să te cert, dar există unele lucruri pe care le faci care nu sunt ok nici pentru amicul din pat, dar nici pentru tine.

A mima

Nu te mai preface că ai orgasme și spune-i când nu îți place ceva. Daca partenerii tăi se asteapta sa le gâdili ego-ul, nu ar trebui să faci asta; dacă te prefaci pentru că sexul este oribil, încetează să mai faci sex cu el; și dacă te prefaci că îți plac lucruri care de fapt nu îți plac, doar pentru că tu crezi că lui i-ar plăcea asta, atunci te sabotezi singură.

Niciodată nu îți vei da seama ce îți place cu adevărat dacă mereu te prefaci că îți place ceea ce place altcuiva.

Nu îi spui ce îți dorești

Dacă nu cumva te culci cu un om care citește minți, ar trebui să îi spui tipului tău ce-ți place și ceea ce îți dorești. Să te aștepti să știe exact ceea ce îți place și să o facă exact când vrei, este modul în care te îndrepți sigur spre dezamăgire.

E o diferență mare între a spune ceea ce îți place și a fi rău și critic față de gesturile iubitei tale, așa că ar trebui să fie destul de ușor să-ți dai seama în ce tabără te situezi.

A interpreta

Uneori, oamenii sunt atât de prinși într-un rol încât uită să fie prezenți. Rolurile ar putea include a fi o floricică timidă, atotștiutorul în ale sexului, dominatorul insistent, iubitul romantic care face dragoste… Nu mai juca aceste roluri decât pe scenă. Mai bine folosește toată această energie spre a fi deschis emoțional față de partener și față de partida de sex pe care o aveți.

Compararea

Nu există un inamic mai mare decât compararea. Asta include compararea partenerilor anteriori între ei sau chiar compararea partenerului din prezent cu cei anteriori. Fiecare cuplu va avea o experiență nouă, unică. Singura ta grijă este să te bucuri de experiența pe care tu și partenerul actual o aveți împreună.

Ieșirea din scenă

Creierul tău este cel mai mare organ sexual, dar tot el îți sabotează organele genitale atunci când are probleme. Pentru acei oameni care au trecut prin traume legate de sex, dragostea si intimitatea ar putea dispărea în timpul actului sexual; tu stai cu fața în sus și te gândești la orice altceva în timp ce el își face treaba. Dacă te regăsești în cazul acesta, atunci ar trebui să te întrebi de ce mai faci sex.

Te gândești prea mult

Gânditul prea mult, niciodată cel prea puțin, este cel care te împiedică să te lași pătruns de senzație și să te bucuri de moment. Este vorba de a-ți supra-analiza fiecare mișcare și fiecare moment – „E bine?”, „Merge?”, „Fac bine?”, „Arăt bine?”, „La ce se gândește?” etc. Într-un fel, este modul tău de deconectare de la momentul intim, iar nevoia constantă de a controla situația te face să nu mai fi prezent emoțional.

În clipa în care gândurile încep să-ți vorbească în cap, fă sex mai ușor și revino în forță concentrându-se pe senzațiile fizice pe care le experimentezi anunțându-ți corpul de problemele care îl împiedică să se simtă bine.

Ai zis vreodată că nu vrei să experimentezi o poziție din cauza modului în care vei arăta în ea? Nu te mai gândi la asta! Viața este prea scurtă și corpul tău mult prea atrăgător pentru a nu te distra la maxim. În cazul în care partenerul încearcă să te facă să te simți nasol pentru modul în care arăți, atunci nu ar mai trebui să faci sex cu el. Inhibarea ucide pasiunea ta.

Fiind un partener pasiv

Participi la viața sexuală a cuplului în egală măsură cu partenerul, așa că mai bine ai fi activ. Inițiază sexul, folosește-ți imaginația, mișcă-ți corpul…

Devii prea obișnuit cu obișnuitul

Acest lucru este o mare problemă a relatiilor pe termen lung. Ok, nu poți fi Mata Hari tot timpul și uneori ai nevoie să te relaxezi în pijamale și papuci de casă. Dar aș argumenta că dorința ta sexuală nu se va da batută în fața unei clipe de slăbiciune. Știu că de obicei, discuțiile de acest gen sunt benefice „pentru el”, dar dacă vrei să fii sexy pentru oricine, nu poți pierde legătura ta cu ea. Fii senzuală și sexy pentru tine.

Te sperii de sugestii

Nu te grăbi să tragi o concluzie dacă ți se sugerează ceva nou. Nu e momentul să devii defensiv – e doar o idee. Cu excepția cazului în care sugerează o partidă monstruoasă sau cu sora ta, lasă-l să vorbească fără să îți dai ochii peste cap. Cu cât atmosfera este mai relaxată, cu atât este mai ușor pentru tine să-ți expui dorințele kinky.URL scurt pentru acest articol: https://wp.me/p7nil4-1ew