M-am prefăcut că am orgasm1 reader now

Confesiunea unui bărbat

„Să te prefaci că ai orgasm, pentru mine înseamnă că ai o inimă mare!..și grijă atentă pentru cealaltă parte implicată…. Nimeni nu vrea să meargă la baie după încheierea actului sexual, fără să-i fi produs un orgasm partenerei. Și da, știu, sunt bărbat, așa că nu ar trebui să mă prefac că am orgasm, nu este logic. Dar pot face asta. Dă-mi voie să-ți explic cum.

În primul rând, este esențial să porți prezervativ. Da, trebuie să folosiţi prezervative tot timpul ALTFEL TOŢI VOM MURI DE SIDA!! 😀Dar mai ales pentru voi bărbaţii, dacă hotărâți să vă prefaceţi că aveţi orgasm, acest lucru devine de-a dreptul crucial. Sexul implică..hmm.. cum să spun..ei bine, implică … -o!  Dacă porți prezervativ, acel prezervativ îți mai opreşte din elan. Iar dacă ești bărbat și te prefaci că ai orgasm, acel prezervativ te va ajuta să îţi construiești întreg scenariul. Gemi și apoi pac! „ejaculezi”. Apoi fuga la baie foarte repede, scoți prezervativul și gata! e la gunoi dovada. Cam asta ar fi tot, exceptând firește, componenta emoțională.

Ascultaţi-mă! Știu că unii oameni nu se prefac niciodată că au orgasm,  mie mi se-ntâmplă însă. Am făcut-o doar de..șase sau de șapte ori în viața mea. … este trist, da, că de multe ori îmi este greu să finalizez deoarece sunt stresat mai tot timpul, probabil și din cauza  faptului că fumez și beau prea mult. Nu ar trebui să fac aceste lucruri, știu, până şi medicii însă spun că îţi este mai greu să termini în această situație; lucru foarte adevărat, confirm și  eu.
Și-atunci vine un moment când sexul se transformă în chin inutil..” când se va sfârși odată”? te-ntrebi. Și mai ales dacă fata este deasupra, și mai ales în cazul în care oasele ei pelviene ating oasele tale pelviene, moment în care întreaga operațiune devine pur și simplu extrem de dureroasă. Mai ales dacă o ții în jocul ăsta..45 de minute aproximativ.😅😅

Desigur, draga mea, nu m-aş preface niciodată dacă ar fi vorba de tine. Tu mă determini întotdeauna să ejaculez. M-am prefăcut numai cu celelalte fete. …Ok? Dar ideea e că pe mine chiar nu mă deranjează să mă prefac. Ba și mai mult de-atât, cred că sunt doar politicos. În aproximativ 40% din cazuri nu ejaculez, deci nu mă prefac tot timpul, ok? Mă prefac doar atunci când mă simt cu adevărat vinovat  ori  dacă îmi place de tine foarte mult.
Și adevărul e că nu mă deranjează deloc dacă nu ejaculez, repet. Woody Allen avea unele glume despre sexul nereuşit pe care nu mi le amintesc exact în totalitate, esența este însă că sexul nereuşit este mai bun decât 99% dintre majoritatea activităților umane.

Păi ia zi, preferi să navighezi pe internet, sau să faci sex nereuşit? Mai degrabă faci sex nereuşit.

..să discuţi cu mama ta la telefon, sau să faci sex nereuşit? Sex nereuşit din nou.

Să vezi filmul Transformers 3: Dark of the Moon sau sex nereuşit?

..ați înţeles ideea.

Dar chiar până și sexul poate fi plictisitor uneori, iar atunci tot ce vrei să faci este să termini. Asta nu înseamnă că ai avea ceva împotriva persoanei cu care faci sex, doar că totul poate fi plictisitor uneori; asta face parte din viață. Chiar e o replică în romanul Madame Bovary despre „monotonia eternă a pasiunii.” Corect! Chiar și cel mai bun lucru la care vă puteți gândi poate fi plictisitor uneori. Îmi place sa joc jocuri video, dar mă plictisesc de ele, uneori, chiar dacă jocurile video sunt concepute pentru a fi distractive. Îmi place să mănânc nachos, dar dacă mănânc multe, atunci îmi spun..gata și cu nachos-ul! Așa și cu sexul ăsta, fiind o activitate umană, la fel ca toate activitățile, uneori este sortit eşecului.

Citește și...  Păstrează-ți mariajul puternic

Nu sunt sigur dacă mă pricep să mă prefac că am orgasm sau nu. Ideea despre minciună este că… cei care ştiu să mintă știu să descrie în detaliu minciunile lor – aceasta fiind o modalitate de a distrage atenţia de la evidenţa minciunii în sine. Un om care ştie să mintă mi-a dat acest sfat, referitor la adăugarea detaliilor … însă eu nu prea ştiu să mint bine. Cu toate acestea, fac eforturi pentru a minţi bine, chiar dacă nu reușesc. „Hei” zic eu. „Credeam că nu o să ejaculez, dar apoi mi-a venit aşa deodată”, spun eu. Din păcate, o minciună nereuşită afectează ascultătorul, nu pe cel care spune minciunile, și așa mai departe, probabil, unele fete au trebuit să se prefacă şi ele, împreună cu orgasmul meu fals. Îmi pare rău dacă asta s-a întâmplat, pentru că este o situație ciudată pentru toată lumea.
Exersează până reuşeşti este sfatul meu! Ca ființe umane, aspirăm să ajungem la perfecțiune, dar nimeni nu poate fi perfect, tot timpul. Dacă mă prefac faţă de tine, este pentru că deja am făcut sex de o gramadă de ori cu tine, și apreciez asta. (De fapt, gândul meu principal în timp ce făceam sex, în măsura în care am „gânduri”, inteligibile este acesta – „Uraaa! Ura pentru aceasta! Este mult mai bine decât celelalte dăţi!”)
Și, chiar dacă mă crezi un mitocan, şi eu am fost păcălit. Sunt sigur că am fost păcălit de un milion de ori, dar doar o singură dată chiar mi s-a confirmat că am fost păcălit. ..a fost cu o fată, cu care intenționam să mă căsătoresc. Făceam sex cu ea din picioare, în timp ce ea stătea culcată pe pat, și totul dura de prea mult timp, și cred că era începutul verii, și nu ne instalasem aer condiționat încă, și amândoi eram transpiraţi.
„OH .. !!!” a țipat ea, apoi ne-am oprit.
„… Haide..!”, am spus. „N-a fost real, nu?”
Ea s-a înroşit puţin, şi şi-a întors puţin faţa. „… Nu” a mormăit ea.
Și nu m-am supărat. … M-am gândit că a fost amuzant și chiar drăguț. … Am respectat efortul.”😅😅


Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Publicat de

Adina Banea

Pesti cu Gemeni Sangvinicul mă îmbracă într-un superficial selfiest, colericul îmi reproşează ambiţia ascunsă de un timp pe după colţ, melancolicul mă gândeşte şi mă protejează impunându-mi reguli ale societăţii pe care ador să le încalc în particular, iar flegmaticul m-ajută să-mi ţin doar oameni mişto prin jur. Sunt Adina Banea si-mi place numele meu.