Sexul pentru prima dată nu este niciodată ca în filme1 reader now

Sexul pentru prima dată cu un partener nou nu poate fi doar romantism și orgasme, dar se spune că nu trebuie să judeci niciodată omul după prima performanță.

Mă uitam chiar acum la scena din Anna Karenina, versiunea 2012 cu Keira Knightley, la scena în care ea și iubitul ei tânăr, Vronski, devin amanți pentru prima dată. E frumos. Asemenea unui dans modern sau unui balet avant, dar goi și în pat; devin un simbol al iubitorilor cinefili, bine sincronizați și extatici.

Acest lucru nu a fost niciodată experiența mea de sex pentru prima dată cu un nou partener. Niciodată. Orice sex după aceea primă dată, sigur, se poate vorbi de poezie și pasiune. Dar sexul pentru prima dată? Niciodată nu se întâmplă ca în filme. Uite, am luat una din cele două moduri ale mele de a face sex pentru prima dată să văd cum merge de obicei.

Primul tip de sex este plin de pauze incomode, grele, cu anticipare și incertitudine: merge?, suntem?, este lucrul ăsta ok ?, nu băga în seamă papagalul, fermoarul ăsta este blocat, uite, lasă-mă pe mine… doar … trage-mi pantalonii în jos, împinge toate cărțile, hainele și mâncarea de pe pat … ooo … uite …! … Ai un tatuaj imens de fund de femeie pe piept!

Al doilea tip de sex este în cazul în care sunt pregătit să fac sex. Am ursulețul de pluș, lumânările, parfumul, uleiurile de masaj, patul meu este făcut… și noul domn bărbat este, de obicei, atât de copleșit de toate, își pierde practic erecția cu grijile sale legate de așteptările pe care lenjeria mea în alb de satin le ridică.

Experiența mea de sex pentru prima dată este într-adevăr destul de asemănătoare cu o producție de Woody Allen.

Practic, în loc de balet goi, există o în loc de orgasme perfect direcționate, avem un flirt cu pierderea erecției lui și anxietatea sexuală a amândurora.

Citește și...  În ce se măsoară dragostea?

Ca să fiu sinceră, experiența mea de sex pentru prima dată este mai degrabă destul de asemănătoare cu o producție de Woody Allen, nicidecum cu o poveste de dragoste luxuriantă, exotică luând foarte în serios scopul ei.

Și, în timp ce o parte din mine dorește mult să fie regina manevrelor perfecte (poți da vina pe mine?..am crescut cu telenovelele anilor ’80) cealaltă parte preferă autenticitatea oamenilor reali devenind al naibii de reali atunci când își dau hainele jos.

Nu-mi pasă dacă un tip arată ca  Beckham, ori dacă sărută ca..nu știu cine, nici dacă are mișcările perfecte de tip Old Spice pe un cal…până când devine gol și face sex, nu mă interesează nici o poveste despre experiențele lui din dormitor, nici cât de generos și sensibil, iubitor este el cu adevărat.

Sexul este marea revelare a persoanei reale în spatele tuturor măștilor de zi cu zi.

Am ajuns să văd sexul ca marea revelare a persoanei reale din spatele tuturor măștilor de zi cu zi pe care ne place să le purtăm. Sexul pentru prima dată cu un partener nou este doar tăierea panglicii acelui process, dar știm cu toții cât de pline de emoții sunt acele tipuri de ceremonii – dacă cineva uită foarfeca, șampanie își pierde acidul în timp ce toată lumea așteaptă, cineva taie panglica înainte ca discursul să se fi terminat …

Pe scurt: Nu îți judeca niciodată iubitul după prima experiență. Cu excepția cazului în care el este de fapt un laic veritabil, sau un ciudat cu fundul unei femei tatuat pe piept, probabil că nu o să știi prea multe despre capacitatea sa de a îndeplini visele vieții tale de scene de sex din prima experiență.

Vei avea nevoie de cel puțin trei încercări sexoase pentru a fi sigură de ce-i poartă pielea.


Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.