Avem nevoie de o persoană care să aibă același nivel de inteligență ca noi pentru a putea vorbi și a dezbate o mulțime de subiecte, nu doar sport și politică, modă sau copii. Amândoi trebuie să fim interesați și capabili să discutăm despre o varietate de lucruri. Deci, este inteligența importantă într-o relație? Da, până la un nivel, dar nu inteligența din cărți contează, ci inteligența într-o relație, adică să înțelegi nevoile partenerului și cele ale relației în general, deci, da, este importantă.

Să ai un partener cu care poți discuta o paletă largă de subiecte este foarte important. Nu trebuie neapărat să știe detalii despre lucrurile pe care le faci, cu toate acestea, dacă ești pasionat de ceva partenerul tău, cu siguranță trebuie să se arate interesat de asta.

Fiind capabil să discuți lucruri care sunt de actualitate și legate de prezent este, de asemenea, esențial pentru o relație sănătoasă. Sigur nu vrei un om care să stea în fața televizorului uitându-se la fotbal și care să nu fie capabil să discute cu tine despre nimic altceva în afară de jucători, antrenori sau statistici. La fel cum nu dorești ca partenerul tău de sex feminin să fie capabil să discute doar despre cele mai recente lucruri în materie de licențe, sfaturi de modă sau o poveste dintr-o telenovelă de la televizor. Da, acest lucru este un stereotip oribil, dar este unul care caracterizează multe cupluri.

Gama de conversații pe care cei doi o pot avea trebuie să fie cât mai largă, în caz contrar discuțiile se vor epuiza rapid și tăcerea va face totul stânjenitor.

Au ambii parteneri capacitatea de a-și lărgi cunoștințele și interesele într-o gamă și varietate de subiecte? Există interes față de acele lucruri care îl interesează pe partener sau față de lucrurile care îl pasionează?

Poate că amândoi puteți găsi ceva complet nou să faceți împreună, un interes comun, deoarece aceasta este o modalitate foarte bună de a păstra o bună comunicare între voi. Ați putea începe un curs de fotografie sau de gătit împreună. Sunteți dispuși amândoi să faceți acest lucru unul cu celălalt, să creșteți împreună, să experimentați diferite lucruri împreună?

În cazul în care ambii parteneri își doresc acest lucru, atunci relația dintre voi va continua să devină mai strânsă și să crească. Interesele comune în diferite domenii vor aduce, de asemenea, un grad de unitate și de comuniune, iar acest lucru este întotdeauna de bun augur.URL scurt pentru acest articol: https://wp.me/p7nil4-1bF