Auzi ce mă-ntreabă o prietenă mai ieri alalteieri..!! Natalie s-a despărţit de curând de iubitul ei, iubit ce i-a stat în relaţie de vreo 6 ani..ori chiar 7 să fie??! Nu-mi amintesc exact, undeva pe-acolo..!
Toţi ne pregăteam de nuntă, ce să mai..!! ..și deşi eu nu sunt vreo nuntașă, promisesem să le fim până şi naşi..! n-a fost să fie..!
Probabil că le-o fi mai bine separat..sau poate că dimpotrivă, vor constata ce dor le este unul de celălalt..păi nu?! Că se poate și așa, zic..! Cine știe?!?
Mă rog, cert e că în prezent sunt despărţiţi, iar prietena asta a mea a cunoscut un tip.

Și uite-așa se-ntâmplă să ne vedem noi într-o zi, într-o veselie friendly ceva extraordinar!.. şi..dintr-una-n alta, îmi zice la un moment dat:

„- Adina, ce zici o fi aiurea dacă după cină, că ne vedem mâine seară..!! urc un pic la el, în caz că mă invită iar??

E a doua-ntâlnire, dar de la prima mi-a bătut apropo-ul, aș fi fost tentată, sincer!! Dar mi s-a părut un pic ciudat totuşi, să nu creadă apoi ştiu eu ce, să nu zică că-s vreo uşuratică ori ceva..!!”

„- Măi, dar zici că suntem în anii ’60..! Pe bune acum..!! Ai naibii 35 aproape, nu mai eşti o adolescentă timorată, cu reguli impuse de către tatăl ei rigid, reguli ce trebuie musai respectate…căci altfel va fi pedepsită!
Eu zic să faci cum simţi, dacă ai chef, dă-i drumul..! Dacă nu eşti pregătită, mergi uşor spre casă..!! Păi nu, ce mare lucru?!?”

“-Păi..nu ştiu ce să zic..!..Parcă nu mi se pare a fi în regulă de la a doua ieșire să..adică chiar îmi place de el şi mi-e cam teamă să nu mă interpreteze altfel decât sunt dacă-i cedez prea repede..!!”

Mă rog, discuţia a fost lungă, cu argumente pro şi contra, cu..”dacă se-nţelege asta, în caz că voi face aia..” şi tot aşa mai departe.

Încercând să-i explic lui Natalie tot felul de filozofeli pe marginea subiectului, am constatat că femeile au un cod etic şi moral, scris cu cerneală hotărât, cu obligație de a fi și  respectat, transmis din generație în generație  mult prea diferit însă de cel al bărbatului..!
De parcă nu simţim şi noi..pe-acolo pe unde trebuie simțit..dorinţa sexuală în același sens și în același mod cum simt și ei;  dacă o simţim  ar trebui  cumva inhibată? Păi de ce?!? Că „nu dă bine” să-mi expun atracţia sexuală, nici măcar dacă o simt puternic, frenetic cum zvâcneşte-n coapse?!?
Eu, femeia, trebuie să par cuminte, la locul meu, deşi în căpşor îmi adun gânduri nu tocmai ortodoxe, in ceea ce te priveşte..căci na! suntem numa’ la a doua întâlnire..!! ? Pe bune?? Dar ce ce?!
Eu ar trebui să-mi trăiesc fantezia începutului cu tine abia pe la a cinşpea cină?? așa o fi firesc?!?..de parcă dacă o tac, ea nu vorbeşte de la sine, flirtând până și momente ce n-au în mod normal vreo conotaţie dansantă sexual.
Păi da, aşa ar trebui să mă prefac nu?..să-mi spun că vinul roşu băut cu subînţeles, nu m-a-ncalzit deloc..! ba dimpotrivă m-a transformat în stană de piatră ce nu tresare empatic când îţi întoarce vreun sărut mai prelungit prin noapte.

Şi de ce atâtea drepturi pentru el şi-atâtea restricții pentru mine??
Căci dacă ar fi să fac o listă cu diferenţele reale dintre noi, în ceea ce priveşte sexualitatea, vorbind despre real de feelinguri şi nu anapoda cuvinte, am constata noi amândoi atunci, că femeile sunt deseori mai dornice de sex decât bărbaţii în genere.
Păi nu-nţeleg de ce eu trebuie să port ditamai sacul de legi morale și principii sexuale în spate, câtă vreme tu te împreunezi fără vreo grijă remușcată, cu cine-ţi pică-n….mă rog, hai să vorbim civilizat ..! cu cine-ţi intră-n dormitor și te atrage.

Azi una, mâine alta..că ție nu-ţi ceartă nimeni cu încruntare numărul, nici dacă-i prima nici de-i a zecea întâlnire.

Hmm! ştii ce mă gândeam şi ce i-am spus de altfel şi prietenei mele??
Mă gândeam că există oameni, bărbați în speţă, care nu sunt îndoctrinaţi cu tot soiul de idei şi principii de-astea, atât de puritane.
.. şi care își doresc partenere deschise pe-acolo prin minte, ce nu s-au lăsat copleşite de vreun cod etic şi moral de conduită sexuală primitivă.
Eu zic că există bărbați ce ne lasă libertatea de a ne trăi și noi cum trebuie sexualitatea.

Cred că-i mai degrabă firesc să-ţi spun că da, te plac.
Da, vreau şi eu să fac sex cu tine asta seară, deşi suntem abia la a…doua întâlnire.
Şi da, culmea! că nu mi-e ruşine nici să recunosc că aş şi dormi apoi cu tine, dacă mi-a plăcut, îmbrăcată în pijamaua ta cea veche, pentru că aşa simt eu să fac; şi am un feeling că nu mă râzi dacă te sărut a doua zi de dimineaţă, ca şi cum ne-am fi sărutat de-o viaţă şi ne iubim de două vieţi deja, în fiecare dimineață.

Eu zic că aşa ar trebui să decurgă lucrurile între doi oameni maturi.
Şi mai cred că indiferent dacă faci sex la prima întâlnire ori la a patra, există pe lume bărbaţi care să nu-ţi judece firescul sexual, ba chiar să-ţi înţeleagă nerăbdarea de a te lăsa..mângâiată.? Pentru că şi el o simte în aceeaşi măsură şi nu are remuscari deloc, ba dimpotrivă..!! încearcă să le înlăture şi pe-ale tale de le simte că le gândești sau le tresari.

Şi nu doar cred, chiar sunt convinsă că am dreptate cu ce-am zis mai sus.
Şi ştii de ce?? Pentru că noi aşa am scris povestea noastră.
Relaxat.?
Au trecut 15 ani de-atunci…și doar atât!?

Seară incendiară vă doresc!URL scurt pentru acest articol: https://wp.me/p7nil4-17U