Fără frigidități, vă rog din suflet, doamnelor!!1 reader now

„Hello!! Dar ce faceți voi,  my dearest ones?!?” baritonează Marco către noi; și brusc simt ochii toți trântiți spre masa noastră, insistenți în priviri dojenitoare.

Mor de rușine când pățesc situații de-astea. De ce să țipi și să atragi atenția când poți să ai bun simț, păi  nu?? Și să saluți firesc, șoptit, pe cine ai de salutat.

„Deci mă iriți îngrozitor!! Niciun darling, niciun nimic, e nepoliticos să vorbești atât de tare, Marco!! Ce naiba, nici fi’miu nu urlă așa în public..! Că i-am făcut eu capul calendar că nu se cade, probabil de-asta!”
„Hai că prea exagerezi și tu, pe bune!! Sunt destul de supărat eu azi, cât să..”
” De ceee?? S-a-ntâmplat ceva??” zic agitată instantaneu, îmbrăcând deja îngrijorată, un aer ce mustea matern.

” Ehh!! Ce să se-ntâmple, Adina?!?! Nu-i știi problemele?? Aceleași tot mereu?!? Hmm..!! Cin’ te-a refuzat ieri, dragule?!? Hai, spune..!! Fă abstracție de mine, plânge-te cum trebuie..off..!! Că-mi șterg deja o lacrimă-n avans..!!” adaugă ironic Kayla, aranjându-și în același timp tot părul aflat într-o dezordine.

Kayla cu Marco împreună, Casanovii Bucureștiului, au încercat o relație serioasă contopită în cuplu asumat, mai  în trecut.
Nu le-a ieșit însă. Prea la fel amândoi, prea impulsivi împreună. Nu mergeau pereche.
De aceea se suportă doar prietenește de-o vreme, asta de când au rupt prizonieratul frustrant de cuplu în care se înlănțuiseră frenetic, din dorința reciprocă de partnership matrimonial.
..cerut de societate, cerșit de cutumă și așa mai departe..las’ că vă explic eu mai altadată, pe-ndelete ușurel!

Marco e în relație cu Andrada însă, astăzi..una din cele multe, îmi place mie să cred!!
Și eu și soțul, îl considerăm infantil câteodată, naiv un pic altădată, adolescentin când îl apucă îndrăgosteala..de aceea și sper să-i treacă de Andrușca aceasta, de care se tot plânge cum c-ar fi..frigidă!

Nici n-ai idee cât de complicată este frigiditatea!

Dificil de abordat în confesiuni subiectul dacă te apasă cumva, dacă întâmplător te afli implicată într-o situație frigidă, delicat iarăși să ai un feeling cum că prietena cea bună ar simți iz de frigiditate în cuplu și ai putea s-o ajuți, că ai trecut prin asta cândva tu, dar..cum o determin eu „să se deschidă cu încredere?”..și, cel mai dificil probabil, este să-ți convingi prietenii bărbați că vina ar putea fi câteodată a lor, numai  a lor. Deloc a ei.

„…Și nu mai discutăm decât dacă ai răbdare să asculți până la capăt, Marco!!! Altfel, îți trimit link-uri pe mail să citești singur ce eu am aflat și știu deja, și pot să-ți spun în rezumat!”
” Mă deranjează că nu mă crezi..dacă nici eu nu știu unde, cum, să nu intru în detalii explicative, crede-mă pe cuvânt, Adina, nu-i vina mea…!! Nu trăiește sexul, efectiv!! nu o pătrunde psihic nicio penetrare, nu o excită nici măcar mecanic..nu știu..!! Chiar nu știu ce să mai fac! Nu mai știu ce să ating, nu comunicăm deși vibrăm, și-avem atractie. Asta simt.
Dar miros de la o poștă și durerea ei falsă de cap când..na! acuma! Am chef, ea nu vrea..eu doresc, și după ce se culcă..fac singur! Ai înțeles ce zic..!!
Mă mai prind și când geme de complezență..ahhh! offf!! uuuu!! Bine c-ai terminat, dragule, în subtext, așa o simt subliminal!!
Ce mă fac? Că sunt îndrăgostit mort..! Ea nu, în schimb! ”

Cum ti se pare discuția asta? Cumva un pic răsună a neîncredere în sine?!? Îndoieli?!?

Nu că răsună, țipă!!

Iar acum , căci suntem doar între noi și pot vorbi deschis și relaxat, spun sincer că am aprofundat subiectul frigidității femeiești.
Mi-a atras atenția faptul că multe prietene mi se plâng de ne’chef..ehh..!! Problema e că eu sunt invers!
Am chef mai des decât e cazul, din statistici prietenești privind treburi.
..astfel deci, fiind eu așezată în dilemă, neștiind dacă mă încadrez în normalitate, ori dimpotrivă, în cealaltă parte, a ciudățeilor, am deschis noi pagini de cercetare și aprofundare de general majoritar sexualicesc feminin.

Citește și...  Ai avut orgasm? Aproape… De ce mint femeile?

Ajungând la frigiditate, am realizat că nu știu o mulțime de lucruri pe care trăiam cu sentimentul că le-aș sti.

Uite!! Tu bănuiai  că frigiditatea îti poate interveni pe parcurs, că nu-i neapărat genetică?
Anyway, dacă te naști frigidă, mori frigidă, cică-se! N-ai cale de întoarcere, se rezolvă destul de dificil, cu multe vizite la psiholog, la psihoterapeut..sunt șanse minime, dar totuși bine că e speranță, tot din statistici povestesc.

În schimb, că de-aici devine interesant, frigiditatea o mai poți căpăta și în parcurs de ani dormiți în parteneriat.
..”aoleu!!” îmi zic, citind deja atent rânduri, pe care inițial le răsfoisem doar în dungă, neglijent!

Păi devine captivant, da..da!!
Pentru că toate prietenele mele, evident că minus Kayla, ea intră în categoria total foarte opusă,  sexually speaking..deci toate femeile astea mișto din jurul meu, au gânduri negre vizavi de ele însele, cum că ar fi defecte din cauză că..nu mai au chef deloc, că au aversiune pe alocuri!!
Cum că s-au transformat în femei frigide brusc. Din senin.

” Măi, dar mă obosește ăsta! Ajung să nu-l mai suport, insinuează non stop..sexsexsexsexsexsex!!
Nu vreaaaauuuu sex. N-am chef! Lasă-mă! Trec printr-o perioadă grea. Am depresie!! Mi-am dat seama că exagerez însă, tu ce crezi?!? îl arunc în brațele te miri cui, nu?!? Trebuie să-i dau sex. Dar nu simt nevoie de sex, asta mi-e problema, Adina! Tu? Simți încă?!?”

Ce să-i zic?!?

„..da, eu simt tare, al meu însă e ca tine, un pic frigid în ultima vreme, dacă stau să mă gândesc!”

Mai bine tac, nu?!? Și nu mai zic nimic.

Însă, citind despre fenomenul acesta ce mă tot indispune, căci aud  frecvent spețe mult prea explicative, am ajuns la o concluzie pe care simt nevoia s-o împărtășesc!

Frigiditatea ține și de partener, femei frumoase, ce gândiți tot numa’ vinovat în sine despre voi.
Dacă el nu are răbdare, dacă el nu se joacă în preludiu, dacă el nu avansează, dacă el își face doar datoria, pentru că a auzit că așa ar trebui să se-ntâmple între doi soți, urmează ca tu să resimți inhibare, durere de cap – aproape că te convingi că evoluezi spre meningită, exagerând simptom inexistent- iar în final te-mbolnăvești de ne’chef de împreunări, permanent, gata!! ai contractat frigiditatea.

Vești bune, însă! Nu te panica!

Ai răbdare cu tine, află-ți deranjul, caută cauza, cere bunăvoință fără să te mai scuzi cu dureri de ovare, recunoaște-i adevărul!!
Spune-i unde greșește, în timp ce îl dezmierzi, firește!! Nu în timp ce tai un pătrunjel grăbită..apoi explică-i ce te determină să nu-l mai lași prin tine, spune-i că ți-ai dori atingere și mângâiere, nu doar sughiț ce nu-i mai trece, în preludiu, apoi..sărută-l!
După asta, ia bagă un film de dragoste, ia aruncă-i subliminal părticică de zâmbet…!!
…și mai departe?!? Hai că te descurci și singură de-aici!

Șii..ia pune-te și pe cântar!! Ia vezi, cât ai luat în greutate!! Și nu trișa, spune adevărul!!
..iar dacă nu te simți bine cu tine, dă-mi un țâr! Îți dau o cură extraordinară, slăbești mâncând cu ochii..!! Crede-mă!! Că și de-aici probleme psihice vizând frigidul printre femei. Se-ngrașă, apoi jenă că nu mai este mândra de odinioară, amână sexul de azi, apoi pe cel de mâine, până-l uită ea cu totul.
Uuofff, că nu știu cum puteți voi fără!!

Dă-o-n-colo de frigiditate!! Nu simți și tu că nu te merită?!?


Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Publicat de

Adina Banea

Pesti cu Gemeni Sangvinicul mă îmbracă într-un superficial selfiest, colericul îmi reproşează ambiţia ascunsă de un timp pe după colţ, melancolicul mă gândeşte şi mă protejează impunându-mi reguli ale societăţii pe care ador să le încalc în particular, iar flegmaticul m-ajută să-mi ţin doar oameni mişto prin jur. Sunt Adina Banea si-mi place numele meu.