Despre..intimități desfășurate intim1 reader now

Cam înnorat mi se pare astăzi afară! Cumva parcă norii ăştia când se-adună, împrăştie migrene peste noi.

Nu simţi o apăsare-așa, un pic de grijă şi multe nelinişti, când vremea este închisă, cum e astăzi??!

Mă rog, că altceva voiam să povestesc..vorbeam zilele astea cu Mara, o altă prietenă importantă de-a mea, pe lângă Marco și Kayla, de care ați auzit deja câte ceva.
Mara, este o femeie de o delicatețe și o feminitate aparte, zici că-i o felină, așa-i de grațioasă!
..și natural, că de-aia-i mai interesant! Am ajuns la concluzia asta în timp, inițial am avut, ce-i drept, umbră de-ndoieli, cum c-ar fi un pic prea studiat accentul de timiditate excesivă, spre exemplu, care mie-mi părea că duce voit simțul masculului într-o zonă mustind a sex-appeal.

Revenind de unde am plecat, discuţia noastră, începută iniţial pe ton nepăsător şi paşnic totodată, s-a transformat uşor-uşor într-o discuţie aprinsă, pe care dacă o ascultai de la distanţă, îţi părea cu siguranță a fi dispută-n toată regula. 
Nici nu mai ştiu de unde până unde, ori cum, am ajuns noi să vorbim despre masturbare.

..dar ce aiurea sună cuvântul ăsta, nu?!? Parcă îţi dă un pic senzaţia, atunci când îl pronunţi ori îl gândești, cum că ai face ceva anapoda, dacă îl mai și acţionezi câteodată..:))
„M-aș masturba un pic..!!” Hmmm..zi și tu!! Nu-mi place deloc cum se aude, prea grosolan, ori nu știu, prea..adică duce gândul mai degrabă într-o zonă de „n-am încotro, trebuie s-o fac!” și nicidecum la ceva plăcut în trăire și senzații bune.
..ehh!..acuma ce să-i facem, vorbim cu el pe mai departe, căci n-avem sinonim simpatic, din păcate..!

Spuneam la un moment dat, cât de important este să-ţi cunoşti doleanţele sexuale prin atingeri proprii. 
Să stai şi să te imaginezi într-un decor erotic potrivit fanteziei tale sexuale de moment şiii..prin atingere, să te observi cumva cu ochii minţii, să exploatezi mai apoi în cuplu prin act sexual vorbit cu voce tare, ori în șoaptă dacă așa preferi, cum ajungi la orgasm tu în particular şi ce anume din ceea ce împărtăşeşti partenerului, te aduce să-ţi trăieşti apoi orgasmul şi în voi.
Prin comparaţie, vei observa astfel ce te incită în prezenţa lui, descătuşată de inhibiţii fiind, şi ce anume te incită doar pe tine și atât, în particular.

Vei vedea dacă există diferenţe la nivel de excitaţie între actul de..hai să spunem! din intimitate, pe care-l gândeşti curajos doar în intimitate, şi orgasmul întâmplat în urma actului sexual de cuplu.

„- Doamne, Adina, dar tu îmi spui mie acum, că te-atingi și singură câteodată? Tu asta sugerezi?!?” mă întreabă prietena mea, oareșcum destul de siderată.

M-a contrariat retoricul ei.

Citisem, ce-i drept, că femeile nu-şi recunosc momentele sexuale trăite separat.
Citisem și că femeile au o problemă în a recunoaşte că se ating și singure mai uneori, considerând cumva a fi greşit să faci „astfel de lucruri”.
..dar, ce spui?? că nici bărbaţii nu recunosc, ca o paranteză fie vorba, deşi, chiar aseară aveam o discuţie de grup, extinsă la Brasserie, unde Marco chiar zicea că un procent destul de ridicat dintte bărbaţi nu abţin de obicei chestia asta, fără importanță că-s în cuplu, ori însurați ori single.
Mă rog, nu-nţeleg de unde atâta nevoie de ascunzişuri despre lucruri umane şi fireşti, dar nici nu voi fi lămurită vreodată..so, hai s-o las aşa pentru moment, zic.
..de asemenea, am mai citit că femeile, în genere, nu dezvoltă neapărat curiozităţi sexuale şi, cu atât mai puţine le și pun în practică.
 Că totul depinde în special de partener.
 El ajută femeia să prindă curaj să se deschidă.

Așa și este, am remarcat în timp.
 Un partener cu deschidere sexuală te învaţă să te percepi sexual şi să-ţi înţelegi ca fiind normală dorinţa crescândă de experienţe noi de cuplu.
„-Dar..Mara, draga mea, de ce nu spui cum că te masturbezi şi tu?? Suntem prietene bune de atâţia ani, ne-am spus atâtea..! Ce mă priveşti așa ciudat?!? ..brusc?!? Ți se pare vreun subiect tabu, ori poate eşti tu mai ruşinoasă? Sau așa percepi tu masturbarea, a fi o rușine?!?” am replicat eu, iritată deja, din cauză că am interpretat-o ca fiind o lipsă de încredere în mine.
„- Păi pentru că eu nu o fac. Niciodată. Sunt în cuplu și eu de ceva timp, ai uitat? Și n-am nevoie de mai mult decât atât!”
Mda..ce-i drept este în cuplu de vreo 3 ani cu un individ destul de strange, deloc nu reuşește să îmi ajungă prea simpatic, nici gând apropiat.
În altă ordine de idei, Mara este o tipă destul de conservatoare în genere, nici nu-mi dau seama de ce am intrat în astfel de discuție cu ea, acu’ realizez.
… tocmai conservatorismul ăsta probabil că mă și atrage în relația noastră de prietenie, nu-i dus într-un extrem enervant, fixist..! Nuu..nu-ți imagina ce nu există, nici vorbă, e ținut cum trebuie, în echilibru cumsecade, cum eu n-aș putea s-o fac.
Uite, îmi place că ea mănâncă numai lucruri sănătoase, de exemplu, cum eu mănânc tot invers și pe dos, bea fresh-uri acre, bleahh!! dar sănătoase și acestea, și mai întotdeauna, în vreme ce eu prefer mereu un sauvignon blanc cu multă gheață..face sport, în timp ce eu nu urc.. măcar o treaptă, fără gâfâieli prelungi după aceea, șii..tot așa.

Citește și...  Fără frigidități, vă rog din suflet, doamnelor!!

În fine, că iar devălmășesc idei..masturbarea nu are legătură cu faptul că eşti căsătorită sau nu, măi Mara, draga mea!! Uuuoff!! Nu-i ruşinos s-o faci, nici femeie dacă eşti, nici dacă te afli bărbat.

E un mijloc de autocunoaştere, de dezvoltare personală sexuală; prin masturbare ajungi să-ţi cunoşti corpul, să-i simţi reacţiile, poţi astfel mult mai uşor să explici partenerului mai apoi, ce şi cum îţi place, unde adori să fii atinsă, și unde nu ai niciun stimul; deşi citise el, spre exemplu, că o majoritate a femeilor preferă săruturi uşoare pe o anumită zonă a trupului, ehh..! ţie, iată!! nu-ţi priesc aceleași, cele universale, tu vrei o altfel de muşcătura, în cu totul alt loc! Haț!!
În linişte aflându-te tu câteodată şi dezvoltând fantezii pe plan psihic în complementaritate, devii primul cunoscător a ceea ce îţi place cel mai tare.
 Ai timp cât vrei, răbdare cât ţi-e necesară, momente hedonistice, dacă le resimți astfel, care te vor ajuta să te autodepăşeşti, să te cunoşti, să te iubeşti, pentru că mai apoi să te laşi iubită în modul care ți-e ție peste măsură de foarte incitant.
Ştiind ce vrei, vei şti şi ce să ceri, eu așa zic.
Așa și fac, de altfel..!! ?

N-am aflat exact dacă Mara s-a lăsat cunoscută de ea însăşi prin atingeri în singurătate, sau dacă doar a minţit, jenată fiind de modul meu direct de abordare.
..mai descos eu, înc-o dată..alt atu important al ei, Mara e foarte sinceră, așa că sigur o voi prinde cu o confesiune, pe la un moment dat!!
..știu cu siguranță că nu-i deloc ruşinos să faci lucruri, una alta, pentru a te descoperi, pentru a te dezvolta sexual.
 E binevenit chiar și un vibrator în casa ta, dar de ce nu?!?..am și eu unul, by the way..!! Petrișor îl cheamă..hahahah..!!..pe care să îl foloseşti uneori în intimitate, ori..pampam!! în completare de act sexual de cuplu, în preludiu.

Și mai știi ceva?? Chiar și în cuplu de se află, chiar măritată dacă este, dar chiar și-atunci, da, culmea! femeia are voie să fie sexuală!!
Ba chiar îi e recomandat!!

Somn fantezist, vă-mbrățișez!!


Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Publicat de

Adina Banea

Pesti cu Gemeni Sangvinicul mă îmbracă într-un superficial selfiest, colericul îmi reproşează ambiţia ascunsă de un timp pe după colţ, melancolicul mă gândeşte şi mă protejează impunându-mi reguli ale societăţii pe care ador să le încalc în particular, iar flegmaticul m-ajută să-mi ţin doar oameni mişto prin jur. Sunt Adina Banea si-mi place numele meu.