Trăim într-o societate îndoctrinată cu tot felul de cutume, există lucruri pe care societatea le acceptă și le perpetuează, totodată altele despre care nici nu avem curajul să vorbim, care ne devin subiecte tabu doar din obișnuință.

Bisexualism. Pro sau contra?
..deja vă aleargă prin cap imagini, rapid și jucăuș desenați deja prin minte scene fierbinți cu două femei mișto în ipostaze dansante erotic, nu-i așa?
Gâdilă imaginația în mod plăcut cumva, firește, știu!

Bisexualism. Pro sau contra?

Bisexualism. Pro sau contra?

O femeie bisexuală este în regulă, ne incită adeseori..iar când cunoaștem vreuna…o povestim prin toate colțurile ieșuite-n  cale, naștem enșpe triliarde de fantezii..!
Ori poate mă înșel? Iau în calcul și această variantă, firește, într-un..procent mai mic!😀

Interesant să existe câteodată prin cercul nostru câte-o tipesă din aceasta mai cu vino-ncoa, ivită brusc și de pe nicăieri,  să ni se-așeze aproape..sufletului, s-o studiem mai în liniște mai în..senzual, să o dezbatem începând din coada gândului și până-n realitatea situației închipuite..😀căci suntem tare curioși s-o știm mai bine, ba încă ne-ar plăcea să o cunoaștem cu adevărat cu mult mai foarte bine, așa ne-ar cam plăcea, ori nu-i deloc adevărat și mă înșel eu iarăși și tot mereu din nou?

Ei bine, dar bărbatul bisexual,  este cumvs și el la fel de iubit ori de apreciat prin fanteziile mai intime? Se bucură de-același tratament binevoitor și senzual, zburdând imaginația jucăușă??
Ce-am povesti noi câteodată despre-acesta?
Păi mai nimic! pentru că nu cunoaștem vreunul de altfel.
În niciun grup nu-l întâlnim. Oare de ce?
V-ați întrebat vreodată? Credeți că nu există și ei printre noi, bărbatii aceștia, precum există ele,  bisexualele simpatice?
Dar voi ce spuneți? Există și ei prin lumea asta, de pe Pamânt?

Eh..în acest punct odată ajunși, vreau să subliniez din nou cât de tare mă încurcă personal cutumele sexuale pe care suntem obligați să le trăim cu noi și printre noi o viață-ntreagă.
Pe care trebuie să le cărăm greoi în spate, deși nu ne aparțin defel.
Nu noi le-am creat, nu noi le-am scris,  deși nu sunt deloc ale noastre, suntem totuși obligați să le menținem active, să le respectăm..iar mai apoi, dar ce spui, culmea! mai trebuie să le impunem și principial, implementându-le cu forța  în educația copiilor noștri.

De ce  nu suntem noi deschiși în a înțelege binevoitor și în egală măsură bărbatul bisexual precum aplaudăm pe de altă parte, femeia bisexuală?

Doar pentru că societatea noastră este una extrem de ipocrită, de aceea numa’.

Ni se impune cu prejudecăți perpetuate, ne spune că-i cel mai important să ai liber arbitru, dar pe de altă parte nu ne permite să ni-l dezvoltăm, nu avem deci dreptul să optăm alegeri ce ne vor face fericiți, nu ne lasă să trăim doar pentru noi ci mai degrabă ne construiește imagini tip, perfecte pentru o lume totalmente imperfectă.
Societatea ne îngrădește, ne judecă emoțiile, ne uniformizează fericirea.
O fi firesc??

Pentru că mie liberul arbitru îmi spune că-mi plac oamenii deschiși, sinceri, naturali, onești..indiferent de cum își mișcă ei viața în intimitate.
Dar nu apuc vreodată să cunosc bărbați bisexuali, căci dacă-și asumă cumva vreun gând măcar mai bisexual, se și expun destul de brusc oprobiului public. Astfel vor fi bătuți cu pietre!😉
Vi se pare corect?
 Mie nu mi se pare fair. 
Avem voie să ne excite imagini cu două femei sărutându-se sau atingându-se mai intim oareșcum..vedem des chestii de’astea prin toate revistele, în filme pe la Pro TV ori pe canale destinate persoanelor peste 18 ani!😅 Deci ne place această tentă erotică, mustește a senzualitate, ce-i drept, nu ne inspiră negativ cum că s-ar întâmpla greșeli pe-acolo, ba dimpotrivă! Sună incitant, ne gâdilă-aproape-orgasmic.

Două femei care fac dragoste excită, dar doi bărbați care-și zâmbesc provoaca silă.

Nu vi se pare cam nedrept să trăim compromiși și-așa de liniștiți scăldați în propria subiectivitate??
Suntem homofobi doar câteodată, altădată nu ne deranjează imagini suprapuse cu sex petrecut între persoane de același sex. Acceptăm jumătăți de măsura, n-avem curaj să acceptăm măsura toată.

Mie imi plac, repet, oamenii curioși și doritori de altfel de senzații, mai autentice în simțuri emotive.
Iar dacă sunt bărbați? N-are nimic!
Mai sunt convinsă totodată că n-aș fi singura care gândește libertin și neîncătușat defel.

Iar dacă ați spune toți pe rând, când s-ar ivi ocazia într-o discuție mai publică ori dimpotrivă, că nu este vreun lucru atât de foarte-ngrozitor, poate că s-ar schimba un pic și optica  societății nostre noastre, s-ar mai relaxa și ea un pic că prea e încleștată, zic! și astfel am deveni și noi societate occidentală, cum ne tot lăudăm că am exista deja.😅

Cred că suntem capabili să rescriem un Cod Cumsecade atât Moral cât și foarte Etic, adaptat  cu totul secolului nostru.
De ce să ne lăsăm cocosați de principii strămoșești  impuse strămoșește?

M-am referit la bisexualism, întrucât ar fi un prim pas, mă gândesc, în acceptarea acestuia prin rândul bărbaților.
 Un alt urmator  pas important, în acceptatea mai apoi a gay-lor care sunt cu mult mai huiduiți și care ajung să se urască astfel pe ei înșiși pentru simplul fapt ca s-au nascut diferiți comparativ cu o majoritate pe langa care si ei în fapt, sunt de asemenea tot obligati, să conviețuiască.
Nu multi au curaj să spună părinților, prietenilor că sunt altfel construiți și doar atât. …pentru a nu fi arătați cu degetul de către oameni ce nu-si bat capul principial cu lucruri pe care nu reușesc defel să le-nțeleagă .

Hai să nu ni se mai strâmbe privirea dezaprobator în grimase, atunci când apar doi oameni care se iubesc real și-și încep asumat public o poveste reală de dragoste.
Putem zâmbi binevoitor, zic, chiar dacă în sinea noastră nu suntem totalmente de acord cu una alta pe acolo.
Putem zâmbi măcar a ințelegere.
Putem cu adevărat să-i înțelegem pe alți oameni.
Similar cum îi putem înțelege pe cei zgârciți, deși noi suntem darnici printre altele.

 

Pitch Me NowURL scurt pentru acest articol: https://wp.me/p7nil4-zL