Sunt bărbat, am cucerit multe femei. Pe unele pentru câteva seri, pe altele pentru câteva săptămâni sau luni. Când vrei să cucerești o femeie ușoară, e nevoie de puțin șarm și multă vrăjeală. Când vrei să cucerești o femeie inteligentă și sigură pe ea, e nevoie de mult șarm și puțină vrăjeală – genul ăsta de femeie are mirosul foarte bine dezvoltat și simte minciuna de la o poștă, indiferent cât parfum de vorbe frumoase ai folosi.

Am fost fericit, de fiecare dată când îmi reușea. De prea puține ori am dat greș. Am cucerit tot felul de fete, femei. Le-am intrat în pat, iar unora în suflet. Le-am intrat în minte, iar unora în vise. Nu, nu mă laud, căci, atunci când am tras linie, am realizat că nu aveam nimic altceva decât un număr și prea puține amintiri, prea puține momente care m-au făcut fericit cu adevărat, prea puține fapte care mă făceau bărbat.

În timp, cunoscând-o pe ea, am avut norocul să înțeleg că dragostea față de o singură femeie înseamnă maturizare, evoluție pe scara ierarhică a bărbaților. Din copil, devii matur. Din băiat, devii bărbat. Din cuceritor, devii cucerit. Până la ea credeam, ca orice puști, că un număr considerabil de femei trecute prin mâinile mele înseamnă o carte de vizită de invidiat. De invidiat de cine? Habar nu am. Adevărat, există o vreme când este indicat să acumulezi experiență. Orice fel de experiență. Însă, când întâlnești femeia care-ți oprește respirația, trebuie să te oprești din acumulat și să începi să aplici tot ceea ce ai învățat.

Lângă ea, am învățat să cuceresc așa cum nu am mai făcut-o niciodată. Pentru prima data, am început să cuceresc cu sufletul. Dacă-ți iubești femeia ce-ți doarme la dreapta ta, atunci înțelegi că este treabă anevoiasă, dar extrem de frumoasă, să o cucerești, puțin câte puțin, în fiecare zi.

E ușor să duci flori la 10 fete. Este ușor să folosești aceleași replici cu 10 fete. Mai ales dacă nu se cunosc între ele. Este ușor să pui capră 10 fete și să li se pară miraculos. Încearcă să faci 10 lucruri cu aceeași femeie și vei înțelege că e treabă de bărbat matur, responsabil, asumat și iubitor.

E frumos să cucerești, să trăiești emoțiile clipelor, să te bucuri de fiecare victorie, dar este cu mult mai frumos să iubești aceeași femeie de dimineața până dimineața, în fiecare zi, fără să te saturi și fără să se sature.

Așadar, cucerește! Aceeași femeie, în fiecare zi!URL scurt pentru acest articol: https://wp.me/p7nil4-GC