Dating-ul este de două ori mai dificil pentru bărbați decât pentru femei. Regulile jocului s-au schimbat în favoarea femeilor atât de mult, încât unii bărbați au renunțat complet la dating găsindu-și alinarea în jocuri video sau aplicații, cum ar fi Secret and Tinder. Iată câteva motive pentru care dating-ul este un joc pentru femei și asta nu e un lucru prea bun.

Așteptări ridicate

Fiecare bărbat este împovărat de așteptări încă de la început. El trebuie să fie curajos, fermecător, amuzant, sensibil, emoțional, bine-făcut și așa mai departr. Sub greutatea atâtor așteptări, bărbații care îndeplinesc aceste condiții se vor găsi izolați pe piața de dating pe nici un alt motiv decât că nu pot satisface toate așteptările ridicate. Femeile, pe de altă parte, nu trebuie decât să apară și să-și lase feminitatea să vorbească.

Dovedirea loialității și angajamentului

Un lucru de speriat pentru bărbații aflați în toate etapele unei relații este nevoia de a-și dovedi loialitatea și angajamentul față de femeia pe care o iubesc. Uneori, acest lucru duce la certuri mari pentru simplul fapt că nu spun „te iubesc” partenerului într-o zi, ceea ce duce la un joc de învinuire. Doamnelor, vă rog, nu vă acuzăm de infidelitate cu fiecare ocazie pe care o avem. Întoarceți-ne și nouă acest favor!

Satisfacerea normelor sociale contradictorii

În ce fel de lume un bărbat ar fi suficient de bărbat pentru a fixa firele rupte de prin casă și totuși de a se trezi dimineața pentru a face micul dejun pentru partenerul său pentru a arăta cât de iubitor este? El trebuie să fie un gentleman în fiecare moment și totuși trebuie să știe cum să-și înnebunească femeia în pat. Când se bate cu cineva în public este o problemă, dar când nu face nimic este luat drept pămpălău. Acum, pe bune: ce fel de oameni vreți să aveți în viața voastră?

Așteptări nerealiste de cavalerism

Odată cu apariția feminismului și a venitului disponibil printre sexul slab, s-ar fi crezut că a dispărut și cavalerismul. Acest lucru este un alt obstacol pentru bărbați. Cei mai mulți dintre noi nu știu cât de cavaleri vreți să fim pentru voi. Nu suntem siguri dacă trăgând scaunul pentru tine mergem prea departe sau dacă plata pentru primele întâlniri ofensează. Într-o lume ideală vom ști ce să facem, dar ideile voastre ne-au încurcat astfel că nu știm cât de mult cavalerism trebuie să avem în noi!

Prea multă presiune pe bărbați

Nici măcar să nu pomenim acest lucru. De la a avea un loc de muncă bine plătit, cu perspective de carieră, la cititul minții unei femei în fiecare moment și cu toate acestea, așteptările ridicate bărbaților astăzi sunt enorme. Bărbații trebuie să fie de succes, inteligenți, sexy, de încredere și cu tupeu în cazul în care vor să obțină o întâlnire.

Se încadrează într-un stereotip

Stereotipul general despre bărbați este că aceștia sunt fie materiale de căsătorie, fie băiatul mamei sau prea rece pentru a fi domesticit. Este degradant să încadrezi bărbații într-un stereotip pentru că ei au personalitati distincte. Decât să înțeleagă bărbații, femeile de azi consideră că este mai ușor să îi încadreze într-un stereotip, apoi urmând să decidă dacă vor să-l vadă din nou sau nu. Pentru femei nu există astfel de presiuni. Bărbaților le ia mai mult timp de gândire înainte să încadreze femeile într-o categorie.

Nu trebuie să fie înțeles

Bărbații sunt mai introverți decât femeile. Câteodată însă,  și ei, bărbații ar vrea să vorbească liber, fără a fi judecați. Vor să împărtășească lucruri, dar teama de a fi luați drept fătălăi și presiunile sociale legate de a suporta cu stoicism tot ceea ce le se întâmplă este ceea ce îi enervează cel mai rău.URL scurt pentru acest articol: https://wp.me/p7nil4-1cc