10 rase de câini adorabili1 reader now

 

Fiecare rasă de câini are ceva special, dar unele dintre ele pur și simplu îți topesc inima, mai ales când sunt pui. Uite  o listă cu cei mai adorabili câini.

 

10 – Buldogul englez

Buldogul englez

Aceste creaturi leneșe, pline de riduri pot face până și cea mai serioasă persoană din lume să zâmbească. Sunt foarte docili, prietenoși și în ciuda înfățișării lor, sunt de fapt foarte curajoși.

Buldogii sunt bine-cunoscuți pentru modul în care se înțeleg cu copiii și cu alte animale de casă, deci ei nu îți vor face probleme prin casă. Adoră să doarmă și nu cei foarte activi. Un buldog este câinele perfect dacă ai o familie cu copii.

 

9 – Labradorul

Labradorul

Acești câini pufoși fac parte dintr-o rasă de mărime mare, dar sunt cei mai adorabili pui de câine. Sunt foarte activi și adoră apa și să înoate. Au fost numiți labrador datorită capacității lor de a aduce mingile fără să le strice. Blana lor aurie le dă un aspect special, poate de aceea sunt atât de folosiți în reclamele TV.

 

8 – Buldogul francez

Buldogul francez

Francezii, așa cum sunt adesea numiți, sunt o rasă de mărime mică a câinelui domestic care face pe toată lumea să zâmbească prin comportamentul lor răutăcios. Sunt adesea numiți clovnii lumii câinești deoarece sunt foarte amuzanți și plini de viață. Acești câini latră rar și sunt foarte blânzi cu copiii și alte animale de casă.

 

7 – Pomerania

Pomerania

Numiți după regiunea Pomerania din Europa (astăzi între Germania și Polonia), această rasă de câini a fost foarte apreciată de regina Victoria. Aspectul lor jucăuș face pe toată lumea să îi iubească. Ei sunt foarte prietenoși și plini de viață, dar uneori devin agresivi față de alți câini. Această rasă este destul de ușor de dresat și știu cum să obțină ceea ce doresc de la stăpânul lor.

 

6 – Regele cavaler Charles Spaniel

Regele cavaler Charles Spaniel

Această rasă este clasificată ca un câine jucăuș și este una dintre cele mai populare rase din Regatul Unit, de unde este și originar. Acești câini sunt foarte afectuoși, liniștiți și dornici să vă mulțumească. Le place să socializeze cu alți câini, indiferent cât de mari sunt aceștia.

Citește și...  10 cele mai faimoase destinații pentru luna de miere

 

05 – Saint Bernard

Saint Bernard

Cu toate că sunt foarte mari, Saint Bernarzii sunt foarte blânzi și liniștiți în preajma oamenilor, mai ales de față cu copiii. Oricum, din cauza dimensiunii lor care poate ajunge până la 120-140 kg, este important să îi dresăm încă de pe vremea când sunt pui. Atunci când aceștia sunt mici, ei sunt într-adevăr adorabili și energici, iar atunci când cresc o să fie prietenii tăi loiali.

 

04 – Basset

Basset

Acești adorabili câini cu picioare scurte, cu urechile lor pendulare, ar topi inima oricui. Ei au o structură de piele care atârnă și care îi face să pară un pic triști. Această caracteristică specială le oferă un plus de farmec. Ei sunt o rasă destul de gălăgioasă, dar sunt, de asemenea, foarte blânzi si jucăuși.

 

03 – Yorkshire Terrier

Yorkshire Terrier

Câinii Yorkshire sunt mici și drăguți, dar ei se simt foarte importanți. Ceea ce le place cel mai mult este să fie în centrul atenției. Sunt ultra-protectivi și când ei, de fapt, nu își dau seama cât de mici sunt. De multe ori, ei încearcă să atace câini care sunt de 10 de ori mai mari decât ei.

 

02 – Pug

Pug

Câinii Pug sunt una dintre cele mai amuzante rase datorită caracteristicilor lor faciale și temperamentului unic. Ei sunt destul de leneși și le place să tragă câte un pui de somn. De fapt, le place atât de mult să se relaxeze încât adesea devin obezi. Acesta este motivul pentru care au nevoie de o dietă adecvată și de activitați fizice regulate.

 

01 – Bichon maltez

Bichon maltez

Acești câini drăgălași sunt extrem de prietenoși și energici. Blana lor moale albă și ochii mari și negri sunt caracteristicile care îi fac una dintre rasele cele mai indragite din lume. Ei sunt inteligenți și ușor de dresat, iar speranța lor de viață este destul de mare. Bișonii sunt cu siguranță însoțitorii perfecți.


Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.