10 cele mai populare băuturi din lume1 reader now

Îți place să te îmbeți? Dacă ai răspuns da, atunci cred că ești destul de familiar cu următoarele băuturi. Hai să vedem cele mai populare băuturi din lume.

10 – Absint

Absintul este un lichior complex din plante. De asemenea, există numeroase rețete de absint și fiecare dintre acestea folosește o mulțime de plante și la un gramaj diferit.

9 – Jager

Este o compoziție de alcool, zahăr din trestie de zahăr și zahăr de sfeclă, ierburi și mirodenii. În contrast cu compoziția, despre băuturi se spune că ar avea un gust dulce.

8 – Vinul

Este o format dintr-o compoziție de vin fermentat care are un conținut de alcool de 8 până la 15%. Piața de desfacere se întinde în întreaga lume.

7 – Sex on the beach

Este un cocktail format din vodkă și fructe care are în compoziție vodkă, piersică, suc de portocale și suc de merișoare.

6 – White Russian

Este un tip de cocktail cu un dulce gust care are o compoziție de vodkă, lichior de cafea, de obicei Kahlua sau Tia Maria și de asemenea, frișcă.

5 – Margherita

Este cocktailul obișnuit basat pe vodkă. Făcut din tequila mixat cu triple sec și limă sau limonadă, servit frecvent cu sare pe lămâie.

Citește și...  10 echipe în iubire

4 – Tequila

Este o băutură distilată făcută din plantele de agavă. Numită tequila pentru că regiunea este renumită pentru producția de tequila, care se întinde 65 kilometri la nord de Guadalajara, în Mexic. Tequila se servește de obicei cu sare și lime.

3 – Vodkă cu suc de portocale

Este unul dintre cele mai slăbuțe băuturi. Are gust de suc de fructe pentru consumatorii de băuturi concentrate. Un mix de vodkă și suc de portocale, vodka fiind o băutură alcoolică, cu un nivel ridicat de alcool, cica 40%, care este făcută din grâu fermentat și apoi rafinat.

2 – Rom și Cola

Rom distilat sub forma unui lichid transparent și care este de obicei păstrat la maturare în butoi din lemn de stejar sau alte specii de lemn. De îndată ce ați amestecat cu cola are gust de cola light pentru consumatorii de alcool concentrat.

1 – Berea

Nu este de mirare că berea este pe locul I. Probabil majoritatea consumatorilor de alcool încep cu berea. Fac asta deoarece este ușor de găsit in orice supermarket cu cel mai scăzut preț pentru o băutură alcoolică. Ingredientele de bază sunt apa, malțul, hameiul și drojdia.


Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.