Ce poate fi mai mişto după o zi lungă şi stresantă petrecută la muncă, decât un pahar de vin roşu băut în linişte, tolănit în dezordine pe canapeaua confortabilă din living?

Fără gânduri care să te bântuie, să stai doar tu cu tine, aşezat fix cum îți trebuie, să te lași înconjurat de atmosfera relaxantă a casei tale, și să privești apoi agale un nou episod din serialul preferat?

Ori, ia stai!..că poate tu preferi îngheţată, nicidecum vin roşu? Te-am ghicit?

Ori…poate-ți place să-ți răsfeți seara cu popcorn toxic pocnit la microunde, atunci când urmărești unul din serialele cele mai îndrăgite ale momentului, who knows?

Top 10 seriale:

10. Two and a Half Man

Two and a Half Man este un sitcom american cu Charlie Sheen în rol principal, care s-a bucurat de un real succes în America, totodată însă şi în multe alte state ale lumii ăsteia în care trăim.

Scenariul este construit în jurul poveştii de viaţă a doi fraţi, Charlie un  faimos scriitor milionar cu un lifestyle cam excentric, şi Alan pe de altă parte, care se situează la polul opus prin neimportanță.

După ce i se-ntâmplă divorţul, Alan împreună cu simpaticul să fiu, se va muta cu fratele său în somptuoasa vilă a acestuia din Malibu, de aici înainte derulându-se tot felul de întâmplări şi situaţii care de care mai comice şi mai amuzante.

9. The Vampires Diaries

The Vampire Diaries este o dramă americană bazată pe romanul în serie cu acelaşi nume scris de J.L. Smith.

Acţiunea se petrece în orăşelul Mystic Falls, oraş populat de fiinţe cu puteri supranaturale, printte care menționez vampiri, vrăjitoare şi..alții de-ăștia mai departe.

Acţiunea serialului este centrată pe povestea complicată de dragoste dintre Elena Gilbert şi fraţii Salvatore, doi tineri vampiri extrem de arătoşi.

8. The Walking Dead

Într-o lume terorizată de tot felul de strigoi care-și bagă nasul neinvitați prin treburile oamenilor, poliţistul Rick Grimes încearcă să se scoată pe sine şi pe ceilalţi câţiva supravieţuitori din această dezordine post-apocaliptică dezlănţuită total neașteptat în întreaga lume.

Vor reuși ei oare să le facă față? Eu zic că da, căci binele învinge întotdeauna răul, așa știu eu de mică de pe-undeva!

7. Dexter

Serialul urmăreşte viaţa lui Dexter Morgan, un carismatic analist al petelor de sânge care lucrează în cadrul Departamentulului de Poliţie Miami Metro.

La exterior, Dexter se prezintă ca fiind tipul perfect: frate devotat, iubit de invidiat, totodată bun prieten.

Cu toate acestea însă, pe parcurs ni se dezvăluie cum că Dexter ar fi  în realitate un criminal în serie atipic care-şi bazează existența misterioasă pe învăţăturile tatălui său adoptiv.

Astfel personajul nostru ucide doar oameni ce merită cu adevărat a fi ucişi, asigurându-se în acest mod că aceia care au scăpat săvârşind crime oribile, nu vor mai putea ucide din nou niciodată.

6. Pretty Little Liars

Pretty Little Liars se prezintă a fi o producţie ABC Family, bazată pe seria de romane cu acelaşi nume, a Sarei Shepard.

Serialul urmăreşte schimbările petrecute în vieţile a patru fete – Hanna, Aria, Spencer şi Emily – după ce Alison, liderul grupului acestora, dispare, iar ele încep să primească mesaje scrise din partea unui necunoscut ce se semnează A mare și atât.

5. How I Met Your Mother

Serialul adus în discuție, pe care l-am situat pe locul 5 al topului nostru, urmăreşte viaţa socială şi romantică a lui Ted Mosby, precum şi a prietenilor apropiați ai acestuia.

La începutul episoadelor, personajul principal, Ted, care nu apare însă și fizic pe micile noastre ecrane, este cel care le va povesti celor doi copii ai săi, asta prin anul 2030 dacă nu mă-nșel și rețin eu bine, evenimentele care au dus la întâlnirea memorabilă cu mama lor.

4. Breaking Bad

Dramă premiată cu două statuete Primetime Emmy, “Breaking Bad” spune povestea lui Walter, un profesor de chimie care, lovit în plin de criza de mijloc a vieţii – cea mai gravă criză din câte s-au văzut vreodată, vă spun eu, c-așa am auzit la rându-mi -, începe să încalce legea prin fapte de o gravitate excepțională.

3. The Big Bang Theory

Inventivi şi mereu puşi pe șotii, fizicienii Leonard Hofstadter şi Sheldon Cooper, trăiesc într-o realitate proprie, încercând totuşi să se adapteze cât de cât pe-acolo unei lumi pe care, pare-se nu o înțeleg prea bine.

Inteligenţa celor doi se află într-o puternică antiteză  cu sociabilitatea şi veleităţile de vedetă ale superbei lor vecine, Penny, de aici şi seria de întâmplări funny ce se petrec episod după episod ce trece, într-o frumoasă comedie, ce categoric nu ar trebui ratată.

2. Friends

Mai au nevoie ei de prezentare?!

Ei sunt deja prietenii tăi buni, nu este așa? Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler şi Ross, șase bff-uri, ce se luptă să supravieţuiască pe cont propriu într-o lumea atât de dură, cum este cea a Manhattan-ului.

1. Games of Thrones

Trăim într-un timp în care verile durează zeci de ani, iar iernile mai ceva decât o viaţă de om. Două familii puternice se confruntă într-o luptă pe viaţă şi moarte ce dăinuie asupra a şapte regate.

Dar oare merită să duci toate aceste sacrificii pentru un Tron de Fier? Depinde de tron, aș zice!

Ia vezi și tu exact un cum, pe-unde ori de ce? cu cine? și.. cel mai important, firește, ia vezi și..pentru ce??

Sper că v-am fost de folos un pic și astăzi, dragilor!

..iar dacă nu, eu știu măcar că mi-am făcut datoria! Vizionare plăcută!

*această listă 10  cele mai îndrăgite seriale nu e neapărat și cea mai elocventă, de aceea ai tot dreptul să mă contești, firește. Ține cont însă că m-am documentat ceva, nu-i chiar din capul meu!

AdinaURL scurt pentru acest articol: https://wp.me/p7nil4-jy