IMG_0862

Ţie femeie romantică care-ţi doreşti flori, răsărituri şi apusuri şi din când în când o cină la lumina lumânărilor şi care, dacă le primeşti, îţi aduni toate visele în palme şi apoi le arunci în toate cele patru zări să umpli lumea de tine şi ţie, femeie pragmatică, care nu numai că ştii că soarele răsare în fiecare zi dar eşti şi ferm convinsă că va răsări şi dacă tu ai altceva de făcut decât să-l admiri.

Ţie femeie îndrăzneaţă care te crezi stăpână într-o lume care se vrea cucerită în fiecare zi de tine şi ţie femeie timidă care abia îndrăzneşti să-ţi ridici ochii din pământ.

Ţie femeie care nu-ţi ajung toate cuvintele lumii să povesteşti, să explici, să dai sfaturi şi vorbeşti în continuu despre tine, despre toţi şi despre toate şi ţie, femeie care răspunzi monosilabic cu “da” sau “nu” şi mai strecori din când în când câte un “poate”.

Ţie femeie fotomodel care radiezi o frumuseţe firească, nefirească sau impusă şi ţie, femeie care vrei să te aliniezi acestor norme făcându-ţi viaţa o copie a altor vieţi şi ţie, femeie care te accepţi exact aşa cum eşti pentru că ştii că viaţa e prea scurtă să o trăieşti chinuindu-te.

Ţie, femeie independentă obişnuită să iei decizii, să ai păreri şi să le comunici celorlalţi şi ţie femeie, care nu iei nici un fel de decizii.

Ţie femeie sensibilă care picuri lacrimi la fiecare emoţie şi ţie femeie care ascuzi ce simţi după cuvinte dure.

Ţie femeie care-ţi place viaţa şi trăieşti momentul şi ţie femeie care-ţi faci planuri cincinale şi uiţi că planurile în care sunt incluse şi alţii nu depind numai de tine.

Ţie prinţesă care crezi că Pământul trebuie să-şi schimbe sensul de rotaţie pentru că tu ţi-ai rupt o unghie şi ţie femeie războinică care încalţi singura pereche de ghete pe care o ai şi pleci hai hui prin viaţă.

Ţie femeie care te crezi superioară tuturor bărbaţilor şi ţie femeie care crezi că nu valorezi nimic dacă nu eşti la braţul lui.

Ţie femeie sexy care distrugi suflete pentru că ştii exact cum se face asta şi ţie femeie care te laşi zdrobită de oameni fără suflet pe care-i consideri mult mai buni decât tine.

Ţie femeie care te simţi în al nouălea cer când ţi se acordă puţină atenţie şi ţie femeie care eşti sufocată de prea multă atenţie şi vrei să fugi şi să te ascunzi doar pentru a rămâne câteva clipe în care să te scufunzi în linişte.

Ţie femeie optimistă care radiezi bucurie şi bună dispoziţie în jurul tău şi ţie femeie cu sufletul negru ca noaptea care nu mai vede în jur decât variante ale lui “nu se poate”.

Ţie căutătoarea de aur care ştie că orice şi oricine are un preţ şi ţie femeie care ştii că lucrurile cu adevărat valoroase nu se pot cumpăra.

Ţie femeie-prietenă indispensabilă altora ca aerul şi ţie femeie-răutate întruchipată care te-ai născut să distrugi suflete.

Ţie femeie sinceră care preţuieşti mai mult un adevăr decât o minciună ambalată frumos într-o copertă de iluzii şi ţie femeie mincinoasă atât de frumos încât până şi tu crezi ce spui.

Ţie femeie care te retragi în liniştea braţelor ce te cuprind şi ţie femeie care-ţi place mai mult noaptea decât ziua pentru că noaptea toate cluburile sunt deschise.

Ţie femeie care renunţi la tine în numele dragostei şi ţie femeie care renunţi la dragoste pentru numele tău.

Ţie frumoaso vreau să-ţi vorbesc, ţie care ai fel de fel de roluri atribuite de societate, prieteni, familie, alte femei, reviste de modă sau bărbaţii din jurul tău, ţie ce ţi se potriveşte de fapt? ce te face să te simţi împlinită? la ce nu ai renunţa dacă ai fi pusă în situaţia în care să nu trebuiască să renunţi la nimic? ce roluri ţi-ar place să ai? ce ai alege dacă ai putea alege să fii oricine ai vrea tu să fii? cine eşti tu cu adevărat? ce vrei de la tine? ce vrei de la viaţă?URL scurt pentru acest articol: https://wp.me/p7nil4-X6