Încă o dată, moda pentru femei și revistele de lifestyle țin să reitereze faptul că femeile își doresc sex la fel de mult ca bărbații, că sunt la fel de promiscue ca ei și că sunt la fel de determinate să aibă parte de asta. Adevărul este că, în lumea reală, această afirmație se adeverește foarte rar. Acum vorbesc în numele tuturor bărbaților care citesc asta. Vreau doar să știți că vă admir.

Există motive legitime pentru care femeile nu simt nimic acolo jos și nu are legătură cu absența iubirii. Deci, înainte să renunți la ea și să cauți sex în altă parte, citește mai departe.

  1. Ea vrea iubire

Femeile sunt ființe emoționale. Da, vei găsi ocazional vreuna care să își dorească doar distracție, no offence, dar chiar și atunci pot apărea emoții pe care nu le poți înțelege. Fericirea ei, părerea ei de rău, sentimentele ei pentru și față de tine sunt factori importanți în decizia de a face sau nu sex cu tine chiar acum. Ceea ce poate părea ca o treabă de înainte și înapoi, pare mai mult devotament prin ochii ei. Dacă te place măcar un pic, va fi dispusă să facă sex, dacă nu, ai găsit persoana nepotrivită.

  1. Are nevoie de timp

Poate tu te gândești să transformi această întâlnire într-o noapte pasională din moment ce amândoi sunteți pe aceeași lungime de undă și dispuși să faceți sex. Există chestia: chiar dacă este dispusă să facă sex, nu vrea acum. De ce? Are nevoie de timp, să te cunoască mai bine, să se atașeze de tine și să știe dacă se simte confortabil cu tine. Da, asta poate însemna că noaptea se poate termina cu un sărut pe obraz la finalul cinei, nimic mai mult. Abține-te până data viitoare și poate se simte destul de confortabil cu tine pentru a te lăsa să mergi mai departe. Să o forțezi nu te va duce nicăieri, în caz că te gândești la asta și nu, ultimatumurile nu merg la femei. Noi am inventat prostia asta!

  1. Este distrasă de la asta

Furia, stresul, dezamăgirea, o zi obositoare la job, frustrare, toate acestea afectează femeia ta cum nici nu îți imaginezi. Desigur, pentru tine este simplu să intri în atmosferă în momentul în care intri în spațiul tău personal, deschizi o bere, ai parte de un masaj care se transformă în sex. Pentru ea sentimentele, gândurile și situațiile o copleșesc și o înfrâng. Da, te poți oferi să gătești în seara asta, să-i faci masaj și să îi masezi picioarele, doar nu te aștepta să se transforme în sex decât dacă își dorește ea. Altfel îi vei mai da încă un motiv pentru care să fie furioasă și asta nu te ajută cu nimic.

  1. Nu are activitate fizică

Contrar spuselor pseudo-feministelor, femeile nu sunt la fel de puternice ca bărbații. La sfărșitul zilei ea este obosită, retrasă și nu poți da vina pe ea. Motivul este simplu: deoarece este prea puternică mental pentru ca tu să îi poți face față, toată energia ei merge în a manageria viețile noastre și a gândi orice scenariu, real sau virtual, a gândi fiecare consecință în nano-secunde. Până termină asta, femeia ta este prea obosită pentru a se gândi măcar la preludiu!

  1. Se judecă excesiv

Dacă se simte neatrăgătoare, grasă, urâtă, urât mirositoare, neapreciată sau chiar dezgustată de ea însăși, este puțin probabil să se dezbrace în fața ta pentru a fi satisfăcută. Nu crede că merită asta. De fapt, probabil este una din zilele alea în care îmbracă pijamalele alea urâte peste un tricou larg în timp ce evită să se uite în oglindă. Nu o forța pentru sex: ar putea să înceapă să plângă și nu o să-ți placă.

  1. Are toane

Nu îi cere să-și explice toanele pentru că nu are cuvinte pentru asta. Pur și simplu nu le are. Nu, nu o presa să găsească cuvântul pentru că atunci îți va oferi prea multe cuvinte și o să te culci furios și nesatisfăcut oricum. Doar ține minte că toanele sunt reale, sentimentele sunt reale și la fel de real este faptul că nu primești sex în seara asta.

  1. Are nevoie de intimitate

Pentru bărbați lucrurile stau diferit. Este ușor să reduci la tăcere partea emoțională a creierului când faci sex. Pentru femei, sexul este emoție. Acestea două nu pot fi separate. E imposibil! Chiar și când îți spune să nu te aștepți la prea mult, tot simte o emoție. Deci, dacă nu se simte apropiată de tine, nu contează că ești cel mai atrăgător bărbat de pe pământ pentru că nu o să facă sex cu tine.

  1. Te pedepsește

Ai făcut ceva greșit – ai uitat să speli vasele, ai uitat să-i aduci desertul favorit, ai flirtat cu prietena prietenului tău, nu i-ai dat atenție la petrecere sau pur și simplu ai zis ceva de care nu-ți amintești, dar ea își amintește și nu își dorea să audă așa ceva. Nu ne întreba pe noi, dar ai făcut ceva greșit și acum te pedepsește în unicul mod pe care îl știe – abstinență! O să o rogi în genunchi, pledând că știi ce s-a întâmplat și nu o să îți spună nimic până nu faci ceva cu adevărat magic care să o surprindă și să îndrepte situația imediat. Atunci îți va oferi cel mai bun sex din viața ta. Până atunci te pedepsește pentru că, sincer, prietene, probabil că o meriți!

  1. Vârsta o afectează

Nu te îngrijora, nu te afectează și pe tine. Nu acum. Pentru femei pragul de 30 și 40 ani este momentul în care libidoul scade. Deci, dacă te întâlnești cu o femeie mai în vârstă care se află în acea limită de vârstă, nu da vina pe ea complet, hormonii ei sunt de vină și ea nu mai simte nimic. E biologic și chiar normal. Păi, nimic nu e greșit în asta. Ar putea fi nevoie să depui mai mult efort pentru a-i stârni apetitul sexual, dar nu merită?

  1. Este feministă

Va da vina pe tine pentru că o tratezi ca pe un obiect ajungând la sex atât de des. Te va pune la colț și va invoca toate articolele din lege în care este menționat că ea este mai mult decât un obiect al dorinței și că nu o poți trata ca un șovinist masculin, că trebuie să o respecți, să o tratezi ca pe o egală, etc. Data viitoare când vrei sex, prefă-te feminist și vorbește despre împuternicirea femeilor și egalitate, scoate-l din tine pe Farhan Akhtar’s M.A.R.D și speră la ce e mai bine.URL scurt pentru acest articol: https://wp.me/p7nil4-1f7