Din păcate, atracţia sexuală dintre aceiaşi doi parteneri, de-a lungul timpului, nu creşte precum evoluează sentimentul de afecţiune dintre aceleaşi persoane ce formează un cuplu trainic de ani mulţi.

Nu ştiu care este duşmanul rutinei sexuale ce se înfiripă între un bărbat şi o femeie pe parcursul relaţiei ce le durează paşnic, de altfel, încă împreuna, darrr..dar studiez in avans pentru că, sigur și cu siguranță voi trece si eu prin faza aceasta de cuplu.

Nu este greu să faci în aşa fel încât să nu-ţi apară plictisul sexual, nici dificil nu este măcar… ci doar imposibil.😀

Trebuie doar să ştii că şi tu, precum ceilalţi, de când e lumea şi pământul, vei întâmpina probleme sexuale în parteneriat, la un moment dat.
Este posibil, femeie fiind, să conştientizezi mai greu faptul că nu mai ai entuziasm în aceeaşi măsură ca şi el, de altfel, în a da startul unei nopţi „aventuroase” cu soţul tău… Hahahah

Căci pe bune acu’, hai să fim serioși, ce nu ştiţi încă unul despre celălalt?

Ştiţi exact locul unde se excită fiecare dintre voi, ştiţi că poziţia x o va ajuta pe ea să ajungă la orgasm mai repede decât poziţia y, cum şi ea ştie că o mişcare mai bruscă şi o atingere concomitentă nu ştiu unde, îi va produce lui ejacularea instantaneu.

Toate fiind ştiute, cum reuşim oare să ne menţinem interesul sexual faţă de partener?
Păi foarte simplu… Trebuie doar să înţelegi că se întâmplă în viaţa tuturor cuplurilor asemenea momente nedorite.
Trebuie să nu presezi în niciun fel partenerul să-ţi înţeleagă nevoi ce ştii, pe de altă parte, că nu le mai ai nici tu la fel de prezent si des valabile, în ceea ce-l privește.
Trebuie să fii conştient/ă că nu doar sexul în sine vă uneşte, ci şi multe altele pe lângă el: afecţiunea, înţelegerea, bunăvoinţa, copiii chiar… de ce nu??! şi să mai fii conştient/ă că este doar o perioadă pe care dacă o treceţi cu brio fără certuri şi reproşuri şi alte chestii ce nu vor aduce atracţia sexuală dintre voi la stadiul acela iniţial din perioada când eraţi îndrăgostiţi doar… ba dimpotrivă, veţi reveni la un normal adecvat vârstei cuplului vostru.

Sexul uneşte, dar şi dezbină.
Prin faptul că îl aduci în discuţii spre exemplu, când devii serios conştient că între voi a intervenit rutina despre care vorbeam mai sus, nu rezolvi în niciun fel problema nou apărută în relaţia voastră de cuplu.
Ci dimpotrivă, o amplifici.
Iată cum, astfel, sexul în loc să-ţi aducă orgasmul, îţi poate aduce doar îndepărtarea afectivă cu totul, dezbinarea în cuplul vostru atât de bine stabilit din toate punctele de vedere.
Şi de ce aşa??
Pentru că partenerul tău, va începe să se învinovăţească iniţial personal, să se considere cu probleme sexuale datorate vârstei în principiu, şi atunci să se îndrepte către un nou partener de sex care-i va dovedi sieşi că problema nu-i aparţine, ci cumva este doar din vina ta.

Că nu-l mai inciţi, nu-l mai atragi, nu-şi mai doreşte partide de sex cu tine din diverse motive: ai devenit certăreaţă, ai început să-l învinuieşti, astfel el începând să se simtă impotent în ceea ce te priveşte și fără chef de început vreun sex in nicio seară, efectiv.

De aceea, repet, important este să nu învinovăţeşti partenerul, dar nici pe tine personal.
Se întâmplă perioade fără chef sexual în viaţa de cuplu vechi.
Dar dispar pe parcurs la fel de repede, dacă nu le acorzi o importanţă mai mare decât este cazul.
Deci..nu ne învinuim partenerii, căci astfel nu invingem rutina ce-și anunță venirea cu surle și cu trâmbițe..lăsăm o mângâiere caldă pentru moment în locul noaptei sexuale de vinerea,cum erați ambii obișnuiți.

Lăsăm întelegerea și bunăvoința și printre dinți sau câteodată dăm drumul și unei năzbâtii sexuale mai..acătării și mai inovatoare pentru cuplul nostru, astfel încercând să ne menținem cu interes sexual puțin câte puțin din nou,în atenția partenerului.
Dacă mă credeți și încercați teoria, dați-mi un semn să mă simt mândră și eu un pic..!!!
Hahahah!! Seară sexuală motivațională tuturor!!😜URL scurt pentru acest articol: https://wp.me/p7nil4-vs