Cel puțin în zile ploioase, în care n-am prea avea tragere de inimă să ieșim din casă, un mic răsfăț în timp ce vedem un film bun este atât binevenit, cât și foarte ușor de realizat, necesitând concret doar un strop din produsele nelipsite, care ne ajută atât în rețete elaborate, cât și în tabieturile noastre zilnice. Iată pe ce produse din gospodărie ne putem baza pentru un adevărat ritual hair spa:

– Mană cerească pentru toate specialitățile raw vegan, uleiul de cocos și-a demonstrat calitățile inclusiv pentru hidratare și albirea dinților, așadar un balsam de păr va fi un real remediu pentru păr, lăsat să acționeze măcar 3 de minute, dacă nu peste noapte, în cazuri de extremă degradare a fibrei.
– Sursă de vitamina B, berea poate fi un bun remediu pentru părul predispus la îngrășare, așadar după baie, ea poate fi pulverizată dintr-un recipient ce asigură o distribuire egală și masată pe scalp atât pentru un control al subumului, cât și pentru un plus de volum.

– Dacă ne dorim un păr care să crească mai repede, îl putem clăti cu ceai negru, remediu natural cu o eficiență demonstrată inclusiv pentru calviție, acționând ca tratament proteic grație infuziei de aminoacizi. Odată pulverizat sau distribuit cu un aplicator asemănător celui folosit pentru colorarea părului, el va fi lăsat să acționeze timp de 30 de minute, revenindu-se la șamponarea și tratarea cu balsam. Putem încerca tratamentul chiar și de câteva ori pe săptămână dacă vedem rezultate.

image
– Deosebit de hrănitoare atât pentru fibra capilară, cât și pentru scalp, mierea poate fi aplicată la rădicină părului umed după spălare și lăasată să acționeze timp de 20 de minute într-o cască de duș, pentru ca apoi să clătim părul din abundență.

– Prezentând un nivel al acidității apropiat de cel natural al părului, clădindu-ne cu o treime de ceașcă de oțet de mere într-un litru de apă ajutăm la închiderea și protejarea fibrei iar cu un adaos de doar câteva picături din uleiurile esențiale preferate, ne putem asigura de intensificarea proprietăților acestuia.

– Cu un aport de vitamina E, uleiul de măsline cald poate fi cu adevărat tămăduitor pentru păr, lăsat să acționeze într-un prosop fierbinte timp de 30 de minute.

 URL scurt pentru acest articol: https://wp.me/p7nil4-N8