Lucruri pe care le poţi face în caz că îți doreşti să te evit1 reader now

Primul lucru pe care îl poţi face pentru a mă face să te evit este să-ți doreşti să fii în centrul atenţiei în orice moment și cu orice preț. Obţii şi un bonus în cazul în care cererea ta este inconștientă și insistentă – dacă eşti atât de egocentric și absorbit de povești despre cuceririle trecute încât nici măcar să nu realizezi că ai şters orice potențial interes aş fi putut avea vizavi de tine.

Probabil că nu voi mai avea de gând să mă întâlnesc cu tine din nou, dacă de fiecare dată când ieșim împreună te uiţi la Blackberry-ul tău tot timpul. Sau poate stai holbat în Iphone..printre altele, Iphone-ul este și preferatul meu.😊

Am înțeles că suntem în era tehnologiei, dar totuși nu prea înţeleg rostul ieşitului nostru împreună dacă ai de gând să te  întreţii amuzat online cu altcineva. Este în regulă – stai online! dar ar trebui să stai acasă în acest caz, zic și eu așa. Sincer, mi se pare aiurea să mă chemi pe-undeva, eu să m-aștept să interacționăm cum de altfel ar fi și firesc, nu?! și când colo tu să  ai de gând să stai  conectat cu o a treia persoană tot timpul întâlnirii noastre,  pe care culmea! tu ai programat-o; nu se știe din ce motiv, de neînțeles categoric oricum pentru mine.

Ce este iarăși..ciudat, hai să-i spunem, este să-mi spui lucruri pe care eu să nu le pot spune mai departe în discuții aleatorii prietenilor noștri comuni. Înţeleg conexiunea care se realizează prin împărtăşirea secretelor, dar crearea unei legături prin dezvăluirea unor secrete devine un pic ciudată. Dacă nu e ceva legat de.. o relație de infidelitate, spre exemplu ori mai știu eu despre ce alte probleme de viaţă importante, faptul că îmi interzici să vorbesc despre anumite lucruri nu-mi reprezintă un sistem de reguli din care eu să vreau să fac parte neapărat.

Voi începe probabil să te evit și  dacă observ că ești rău cu ceilalţi oameni. Vezi un fir de păr în mâncarea ta la David? Cere altă porţie, dar nu te comporta ca şi când săracii oameni tocmai ce ţi-au ucis pisica. Crede-mă, părul în mâncare este un accident, şi dacă vei striga la oameni pentru un accident vei face un lucru ilogic. Nu sunt pro pentru certarea oricărei persoane pentru astfel de lucruri- există, desigur, circumstanțe atenuante, dacă îți dorești să le observi sau să le-asculți- așa că, dacă vei trata șoferii de autobuz, ospătarii, barmanii, etc ca un nemernic, mă voi gândi cu siguranță că tu însuți ești un nemernic. Oamenii răi sunt întotdeauna de evitat, din punctul meu de vedere.

Citește și...  Greșelile pe care le facem la sală

Sunt șanse mari să cred că ești un neavenit în viața mea și dacă îl vei bârfi pe prietenul nostru comun. Poţi vorbi negativ celebrități, cântece, scriitori mari ce nu-ți sunt pe plac..e în regulă; este inevitabil. Și înţeleg că o astfel de conversaţie creează o legătură. Am înțeles, probabil că vrei să fim o echipă; un fel de Noi împotriva Lor. Dar să vorbeşti de rău oameni pe care îi știm și pe care-i avem prin cercul nostru, mi se pare ceva cumplit de urât. Păi de ce să  petrecem apoi timp aiurea cu o persoană pe care eu știu că o detești, eu fiind astfel vrând nevrând obligată să te remarc cum te porţi pe-acolo impecabil, ca şi când nu ai fi avut niciodată vreo bârfă dezvoltată despre acea persoană? Penibil, nu-i așa??

În cele din urmă, voi dori probabil să te evit și dacă ești cumva genul de persoană care petrece timp cu alți oameni doar pentru că aceştia ți se par a fi  cool. Accept ideea că există oameni cool şi oamenii nu prea cool, dar spre deosebire de optica ta, oamenii pot fi clasificaţi în multitudine de alte moduri. Există diferite categorii de persoane. Nu vreau să petrec timp cu tine, dacă ești genul de persoană care petrece timp cu oameni doar pentru că aceștia sunt cool azi, pentru că, în cele din urmă, în cazul în care petreci timp cu oameni pe care îi consideri cool, vei respinge restul oamenilor pe care nu îi consideri aşa de foarte cool, lucru care în opinia mea nu este ….cool deloc.

 

.


Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Publicat de

Adina Banea

Pesti cu Gemeni Sangvinicul mă îmbracă într-un superficial selfiest, colericul îmi reproşează ambiţia ascunsă de un timp pe după colţ, melancolicul mă gândeşte şi mă protejează impunându-mi reguli ale societăţii pe care ador să le încalc în particular, iar flegmaticul m-ajută să-mi ţin doar oameni mişto prin jur. Sunt Adina Banea si-mi place numele meu.