Legea respingerii – cum să îndepărtezi ce îţi doreşti din viaţa ta1 reader now

Făcând o glumă pentru cineva care se plângea că se tot chinuie să atragă o chestie în viaţa sa, chestie care nu mai vine, i-am spus că aşa cum există legi şi principii ca să atragi ceva, există legi şi principii pentru a respinge ceva. De la glumă a ajuns la o chestiune foarte serioasă şi astfel s-a născut acest articol.

Şi probabil dacă nu atragi un lucru, ceea ce faci, gândeşti şi simţi, respinge acel lucru pe care îl doreşti.

S-ar putea ca în fiecare zi să te îndepărtezi de o dorinţă a ta în loc să ajungi mai aproape.

Să luăm de exemplu, cele 3 mari domenii:

  • Sănătatea
  • Iubirea
  • Banii

Păi este evident că dacă tu îţi pui mare pe perete un panou de visuri în care eşti în cea mai bună formă şi pui poze cu modele de fitness, îţi repeţi afirmaţii pozitive ”sunt sănătos, frumos şi sexy” şi respecţi toate principiile legii atracţiei dar în acelaşi timp ai o cola de 2 litri şi o pizza mare lângă tine pe care o îndeși pe gât, ghici ce tocmai ai făcut?

Ai acţionat cu foarte multă pasiune şi determinare în favoarea RESPINGERII a ceea ce îţi doreşti.

Evident, ambele legi lucrează.

Şi atracţia şi respingerea. Doar că fapta este mai importantă decât vorba şi de aceea în legea atracţiei pentru tine au fost doar vorbe dar în legea respingerii au fost fapte grele.

Este de lăudat şi un mare prim pas că îţi doreşti sănătatea, corpul fain şi factorul de sexyness şi asta te face să începi să te gândeşti la modalităţi de a atinge acest obiectiv.

Să spunem că asta cântăreşte 10% din ceea ce e necesar pentru a atinge obiectivul.

Cum ar fi dacă ai susţine aceşti 10% şi cu fapte care să cântărească greu?

Ca de exemplu să bagi în tne mai puţine calorii decât consumi, să te antrenezi cu greutăţi de 3 ori pe săptămână pentru a creşte masa musculară şi a creşte rata metabolică, să mănânci mai multe legume şi hrană vie .

Ai avea deja 80-90% din obiectiv atins şi ai vedea că poţi să atragi ceea ce vrei în viaţa ta cu dorinţa, credinţa, perseverenţa şi FAPTELE potrivite.

Dacă în schimb rămâi doar cu panoul de visuri şi dorinţa, iar faptele tale care cântăresc 80% sunt în favoarea legii respingerii, balanţa înclină logic spre respingerea a ceea ce îţi doreşti.

Acum am dat exemplul cu corpul fizic pentru că orice tăntălău poate să îl înţeleagă. (sper)

În iubire şi bani există mult mai multă subtilitate.

Ce înseamnă atracţie şi respingere în iubire şi bani?

Păi de exemplu legat de bani, la fel ai panoul de visuri şi dorinţa de a face bani, deci cei 10-20% .

Dar FAPTELE în ce parte vor înclina balanţa?

Care sunt faptele care te apropie de dorinţa ta de a avea bani?

– să devii bun în ceea ce faci , să poţi să oferi valoare
– să ştii să vinzi ceea ce ai de valoare şi să atragi atenţia asupra a ceea ce ai de oferit
– să îţi dezvolţi abilitatea de a rezolva probleme
– să înţelegi principiile de funcţionare al banilor, al pieţei şi al economiei, să înţelegi de ce scot oamenii bani din buzunar ca să cumpere şi cum să te poziţionezi de cealaltă parte a tejghelei

Cât timp din cele 365 de zile ale unui an faci aceste lucruri care te-ar apropia de obiectivul tău?

Dacă nu faci nimic, s-ar putea să stagnezi dar STAI.

Se poate nu doar să stagnezi dar te poţi şi îndepărta de obiectiv aplicând principiile respingerii.

Din cauza frustrărilor pe care le dezvolţi tot din cauza ta şi a lipsei tale de acţiuni potrivite, începi să dezvolţi convingeri negative ca de exemplu ”doar dacă furi faci bani”. Aceste convingeri te fac să nu mai fii harnic şi productiv, să nu mai te bucuri de procesul de învăţare al facerii banilor şi astfel TE ÎNDEPĂRTEZI de obiectivul tău de a avea bani.

Citește și...  Al doilea nivel de dezvoltare personala

Acum nu mai e destul doar să aplici principiile legii atracţiei şi să munceşti pentru obiectiv, dar trebuie să faci muncă în plus pentru a uita convingerile proaste pe care le ai pentru că faptele tale sunt alimentate de convingeri.

Dacă tu crezi că nu poţi să ai bani, nici nu vei investi energie în asta pentru că vei crede că pierzi timpul şi ghici ce?

Faptele cântăresc cel mai greu.

Legat de iubire, din nou ceea ce crezi, convingerile tale, cântăresc foarte greu în favoarea sau defavoarea ta.

Poţi să atragi iubire, sex, parteneri de cuplu, o familie sau poţi să te îndepărtezi de aceste obiective.

În iubire ca şi în bani, pe cântar sunt puse lucruri foarte subtile.

Crezi că banii sau iubirea vin din exterior sau prin munca în interior de a deveni persoana competentă şi capabilă să primească aceste lucruri?

Dacă vezi acum un boschetar pe stradă, poate ţi-e milă de el, poate chiar îl şi ajuţi.

Dar îl iei în pat cu tine, faci sex cu el, începi o relaţie de cuplu? Eu îmi pun banii pe NU.

Ei bine, păstrând proporţiile, dacă nu ai iubirea pe care o vrei în viaţa ta (aici intră de la sex la familie toată paleta), s-ar putea ca persoana ta ideală, persoană care te-ar face să fii cu adevărat fericit şi împlinit să te vadă exact aşa cum vezi tu boschetarul.

Adică ţi-e milă de el, poate l-ai ajuta, dar nu l-ai lua în patul tău.

Poate că nu stai pe stradă şi ai ce să mănânci, dar eşti o povară şi nimeni nu vrea să aibă de-aface cu tine.

Acum, hai să te întreb, ce trebuie să faci pentru a atrage iubirea aşa cum o vrei tu în viaţa ta?

Trebuie să devii persoana pe care mulţi oameni o vor în patul, în viaţa şi în familia lor.

Și din nou, avem legea atracției și a respingerii.

Ceea ce îţi doreşti dar mai ales ceea ce FACI, vor determina dacă mergi înspre bine sau înspre rău iar oamenii pe care îi atragi în viaţa ta, sunt pe măsura a ceea ce eşti tu .

Un om de calitate nu acceptă în preajma lui oameni negativiști, deranjaţi emoţional, crizați, plângăcioşi sau victime permanente, oameni meschini şi invidioşi.

Există un lift din cel mai de jos etaj al iadului până în cel mai înalt etaj al raiului.

Se numeşte dezvoltare personală.

Şi asta facem noi aici. Urcă în lift, alege etajul şi nu uita. Poţi să mergi în sus sau poţi să mergi în jos, în funcţie de ce etaj alegi.

Un articol foarte strâns legat de atracţie şi respingere găseşti aici: Ce sa spun si ce sa fac acum ca sa imi rezolv belelele

As vrea să îmi povestești daca ai respins vreodată ceva din viața ta, ceva ce doreai sa atragi. Astept mesajul tău mai jos.

Pentru a atrage lucrurile pe care le dorești în viața ta și pentru a o persoană autentică în viața de zi cu zi am pentru tine Ghidul personalității alfa – pentru liderii născuți din focul acțiunii.

Per aspera ad astra

Pera Novacovici


Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Publicat de

Pera Novacovici

CEL MAI CITIT PSIHOLOG ȘI AUTOR ROMÂN DE DEZVOLTARE PERSONALĂ DIN ROMÂNIA Sunt psiholog, trainer, coach, psihoterapeut, scriitor, și orice alt rol a fost și va fi nevoie pentru a-mi duce viziunea la îndeplinire. Titlurile și chiar meseria sunt irelevante. Am organizat conferințe, bootcampuri, traininguri, am scris 6 cărți și am făcut coaching unu la unu cu multe cupluri. Ce contează pentru mine e mesajul și energia, forțași pasiunea pe care le punem în spatele visurilor noastre. Toate acestea, luate împreună cu disciplina și perseverența de a crea un plan, de a face pașii de acțiune pentru a materializa și a duce la bun sfârșit ceea ce a apărut doar ca o idee sau un vis.