Dacă tot e luna MAI, fii un bărbat MAI bun pentru femeia cu care împarți patul, bucuriile, supărările și viața!

Fii MAI răbdător când se pregătește să ieșiți undeva, chiar dacă este greu – știu cum este să aștepți câteva zeci de minute să iasă din baie. Înțelege-o că se face frumoasă pentru ea, pentru tine, chiar dacă ție ți se pare că-i trăsnet și nemachiată – așa-s femeile, niciodată nu-s mulțumite!

Fii MAI atent cu ea! Nu te mai împiedica de fiecare obstacol ce-ți iese în cale, căci, la un moment dat, s-ar putea să-i rupi sufletul sub greutatea faptelor tale. Deschide ochii și înțelege-i valoarea, apreciază-i faptele, recunoaște-i meritele – o femeie tratată cu atenție va fi mereu doar în preajma bărbatului ei și nu va căuta în altă parte ceea ce-i lipsește.

Fii MAI sincer! Dacă tot e luna lui MAI, fii și tu MAI responsabil și spune-i adevărul și numai adevărul – minciuna are picioare scurte și când te va prinde, te va arde … la suflet. Știu că ai și tu secretele tale și le poți păstra, dar când vine vorba de voi doi, de relația voastră, fii un bărbat care-și asumă faptele. Dă-i sinceritate și o vei primi înapoi!

Fii MAI creativ! În special, în pat. Mai schimbă ritmul, pozițiile, refuzurile de a coborî acolo unde-i place ei. Dă-i plăcere de trei ori MAI mare decât cea pe care i-ai oferit-o până acum. De ce? Pentru că, sunt aproape sigur, o merită. Stai liniștit, nu-ți va rămâne datoare – am observat că femeile oferă fără să pună în balanță astfel de lucruri.

Sărut-o MAI des, îmbrățișeaz-o MAI strâns, vorbește-i MAI frumos, ia-i flori și ciocolată măcar în MAI, pentru a fi un iubit MAI bun. Bărbate, hai să transformăm luna MAI în luna în care noi suntem MAI buni pentru femeile cărora le sclipesc ochii ori de câte ori ne văd!URL scurt pentru acest articol: https://wp.me/p7nil4-11u