Ce piese vestimentare la care nu ne-am fi gândit revin acum în modă?1 reader now

La fiecare sesiune detox a garderobei, dincolo de jena din ochii dați peste cap încercând să ne dăm seama dacă am purtat asemenea piese sub hipnoză, ne mai străbate o emoție, tânjind să restilizam încă și încă și înc-o dată unele ținute dragi, ai remarcat?

Cum capricioasa modă revine, să ne pregătim fie creativitatea sau, în caz de profundă și incomensurabilă aversiune, răbdarea, fiindcă ne vom întâlni cu anumite piese ce pot stârni reacții restul de aprinse.

Sutiene triunghiulare

Am văzut-o pe Kendall la Coachella și n-avea cum să nu ne amintim de Gwen Stefani. O alegere curajoasă, le putem tempera din senzualitate cu un haronac, o gecuță din denim sau dacă tot ne place Kendall, cu o vestuță din piele întoarsă cu franjuri, look pe care l-a ales de altfel și pentru p imortalizare inedită, în jocul video pe care îl pregătește cu sora sa Kylie. Iar dacă tot suntem nostalgice după stilul lui Gwen, putem să vedem videoclipul “Hey Baby” și să purtăm exact ca ea sutienul triunghiular peste un tricou la nivelul buricului.

Trening din velur

Să recunoaștem, pentru urgențe, o mică fugă până la mall sau chiar pentru vreo ieșire relaxată cu gașca, stilul loungewear e o mană cerească iar un trening de velur sau de catifea nu ne oferă o apariție de om teleportat din sală pe stradă. Și astfel intra si Juicy Couture in galeria brand-urilor evergreen!

Citește și...  Ce direcții de stil ar fi de preluat din moda hipsterească... dacă nu suntem hipsteri

Fuste din denim

Preferatele copilăriei noastre, le-am adorat pentru sentimentul chic de domnișorică pe care ni-l inspirau la joacă sau la școală, acum ne provoacă spre noi exerciții de creativitate, la care sigur ne putem baza pe sneackers sau bocanci.

 Plasa 

Trashy, punk, kinky, dar sigur putem să-i dăm de hac fie în combinații inspirate dintr-un stil anarchist iar Londra anilor 1970 și Vivienne Westwood vor sta întotdeauna ca o resursă de idei, fie prin simpla urmare a principiului echilibrului, îmblânzindu-i aura rebelă.

Șapca de camionagiu

Ne întoarcem spre colecțiile Von Dutch și dacă tot am reușit în ultimele sezoane să integrăm modele gangsta old school, ne vom descurca astfel și cu cele de camionagiu, zic, nu-i așa?

 


Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Publicat de

Diana Serpoianu

Trăiesc din reverie, mi-e refugiu, hrană, antidot și catharsis. Văd fericirea într-o continuă căutare de basme, închinându-mă vibrației lor chiar și ca martor distant. Văd împlinirea doar fiind un timid învățăcel până-n ultima clipă.