Când devine indiferentă o femeie?1 reader now

Când devine indiferentă o femeie? Evident, după ce-i calci sufletul sub ghetele numărul 42. După ce l-ai plimbat p-ală micu’ dintre picioarele pe la altele. După ce te-a prins când îi spuneai pe Facebook alteia că abia aștepți să o vezi – și, mai mult ca sigur, te-a trimis de urgență la ea. După ce ți-a dat tot și tu i-ai luat tot. După ce ai promis și ai uitat de promisiuni.

Nu, nu e ura aia clasică, în care-ți dorește răul. Că are suficient suflet încât să nu-ți mai dorească nimic. Te lasă în pace. Parcă nici n-ai fi existat. Femeia-i puternică, poate duce multe chestii în spate chiar dacă o cocârjează cele două plase când vine de la piață. La nivel psihic, duce mai mult decât îți închipui. Și acceptă, și înțelege, și iartă, doar pentru că-i place să creadă în bărbatul din fața ei, cel care i-a promis că totul va fi bine.

Dar, când sare calul individul, când ea simte că s-a umplut paharul ori că tipul a pus cireașa pe tort, femeia devine icebergul din Titanic, iceberg de care se vor frânge toate rugămințile tale, toate acele ”îți cer iertare” penibile și inutile. Când ai sărit calul, ajunge să-ți regrete prezența din viața ei, să-și regrete deciziile, căci toate au condus la o altă dezamăgire. Or, dezamăgiri poate găsi la orice pas. În schimb, e mai greu să găsească acei bărbați sinceri și responsabili despre care a tot auzit. Da, probabil, lipsa norocului e de vină.

Citește și...  Căsătoriile de probă

Indiferența femeii la care ții, dar pe care nu ai ezitat să o dezamăgești, doare ca dracu’! O vrei și nu o mai poți avea. Îți spui că-i trece, o lași să se mai calmeze, dar când revii la ea de neînduplecat. De ce? Probabil, pentru că s-a săturat să-ți înghită aceleași clișee. Poate că a înțeles că ea este mai importantă, că nu poți să-i fii fericirea dorită, bărbatul matur și asumat.

Nu știu, tu fă cum vrei, dar când o să o simți distantă și la distanță de tine, înseamnă că nu te-ai ținut de cuvintele rostite la început când încercai să-i intri în grații.


Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Publicat de

Bogdan Marcu

Scriu cum scriu, s-ar putea să nu-ţi placă, să te simţi puţin incomod. Nu-i nimic, o s-ajungi să mă suporţi aşa nenorocit cum sunt!