Să te simți profund apreciat este o emoție specială și una care pare să ne incite. Când ne simțim apreciați rămânem fericiți.

Este vital ne simțim apreciați într-o relație și prin asta mă refer la genul de apreciere care nu lasă nici o îndoială cu privire la cât de superbă, frumoasă, sexy, talentată, admirată, respectată și iubită ești.

Oare trăim într-o lume în care aprecierea este demodată? Oamenii au spus acest lucru, dar eu nu cred să fie adevărat. Proprii mei copii atestă acest lucru.

Să faci un efort pentru a aprecia toate lucrurile pe care le iubești la partenerul tău și le vei aprecia pentru nevoile ce vor deveni obișnuite pentru toată lumea. Una dintre cele mai mari probleme în sala de consiliere este aceea că, cel puțin un partener, dacă nu chiar ambii, simțindu-te neapreciat pentru lucrurile pe care le faci și persoana care ești.

Cu toate că fiecare cuplu stă acolo și spun celeilalte persoane că apreciază tot ceea ce fac și tot ceea ce sunt, aș întreba – cum să arăți asta? Apoi de multe ori tăcerea domnește.

Cum ne exprimăm și arătăm aprecierea față de partenerul nostru?

Pentru un om poate include gesturi mici, cum ar fi ținutul ușii pentru tine, plata pentru cină, comentariul cu privire la modul superb în care arăți, mulțumindu-ți pentru că ai gătit sau pentru că ai făcut ceva în casă, recunoașterea eforturilor tale de lucru sau a zâmbetului tău iubitor.

Pentru o femeie poate implica recunoașterea faptului că partenerii lor au depus efort, pentru faptul că a fost un partener minunat sau un fiu, pentru că arată sexy, fiind respectuos și făcând lucruri prin casă…. Să manifești apreciere pentru iubitul tău ar trebui să fie cel mai simplu, cel mai obișnuit lucru de făcut.

De fiecare dată când oricare dintre voi pregătește o masă, un mulțumesc pentru efortul și gustul mâncării ar trebui să fie de așteptat. Să zâmbești la partenerul tău ar trebui să conducă la recunoașterea acestui lucru, simplul fapt de a face ceva frumos, de asemenea, ar trebui să fie urmat de recunoaștere și apreciere. Există sute de lucruri în fiecare zi pe care le putem recunoaște și aprecia la partenerul nostru și la fel de multe pe care noi sperăm să fie apreciate de acesta.

Pentru a menține relația ta în viață, incitantă și interesantă trebuie să recunoaștem și să apreciem reciproc lucrurile mici pe care fiecare dintre noi facem. Într-o relație intimă așteaptă-te ca partenerul tău sa te trateze cu același respect care se asteapta de la tine.

 

Pentru a te asigura că arăți apreciere față de persoana pe care o iubești:

 

  1. Fă din apreciere ceva obișnuit
  1. Mulțumește-i pentru lucrurile mari și mici pe care le face
  1. Recunoaște faptul că este o persoană frumoasă și spune-i asta
  1. Apreciază toate lucrurile pe care le face pentru tine și pentru alții
  1. Setează un exemplu pentru ei dacă este nevoie, pentru că atunci când se simt apreciați ei consideră că meriți credit și recunoaștere

Atunci când respectăm aceste puncte simple relația noastră devine mai apropiată și ne simțim mai prețuiți.URL scurt pentru acest articol: https://wp.me/p7nil4-1bD