Ne este repetat constant că o imagine sexy este obţinută prin evidenţierea atu-urilor seducţiei. Dar cum orice partea a corpului şi orice atitudine pot fi exploatate astfel, cine stabileşte unde s-ar putea opri seducţia şi în acest sens, ne-am gândit la câteva trucuri:

  • Ni se spune că o apariţie sexy ne cere să arătăm piele, însă esenţial rămâne a şti cât şi mai ales, ce să dezvăluim. Câteodată un umăr căzut va fi mult mai senzual decât coapsele expuse.
  • Jocul cu iluziil rămâne cel mai incitant, aşadar, doi nasturi deschişi la cămaşă vor fi întotdeauna mai intrigant decât un decolteu expus.
  • Chiar dacă nimeni nu se bucură momentan de o asemenea privelişte, alegerea unei lenjerii intime sexy, la fel ca somnul într-un neglige senzual ne va sedimenta în subconştient ideea unei forţe proprii de seducţie.
  • O cămaşă albă nu trebuie să fie văzută doar ca o parte din uniforma de birou, când subliniază atât de uşor delicateţea şi senzualitatea pieselor casual, precum o pereche de jeans.
  • Prin Le Smoking, Yves Saint Laureant a revoluţionat percepţia societăţii asupra codurilor vestimentare de gen, dar încă de mai devreme de la introducerea stilului şi asocierea cu Marlene Dietrich , costumul de inspiraţie masculină este văzut drept una dintre cele mai sexy ţinute spre care ne-am putea îndrepta.
  • Chiar dacă nonşalanţa este întotdeauna seducătoare, accidentele deviază efectul de la incitant la comic, aşadar, pentru piesele mult prea “alunecoase” o bandă dublă adezivă prmite menţinerea unei imagini senzuale fără grija vreunei gafe.
  • Nu în ultimul rând, indiferent de cât de frumos ne-ar putea flata silueta o ţinută, nu vom arăta niciodată atrăgătoare dacă stilul ales nu este conform cu confortul nostru interior. Dacă suntem depăşite de senzualitatea piesei, e clar că ţinuta nu ar putea funcţiona pe noi, fiindcă vom încerca în permanenţă să ne ascundem, acoperindu-ne cu braţele, poşeta sau o postură adusă pe spate.


URL scurt pentru acest articol: https://wp.me/p7nil4-Z3