Iubitorii de vinuri pot fi persoane pentru care cumperi cel mai ușor sau cel mai greu un cadou pentru că ori au totul ori abia au început să adune lucruri. Dacă ai nevoie de un cadou pentru prietenul tău care este un entuziast al vinului, am o colecție de gadgeturi și produse pe care le va adora.

 

10 – suport pentru sticlă și pahare de vin

1

Suport de metal decorativ pentru 4 pahare, alunecă pe gâtul sticlei pentru a putea transporta cu el paharele la bar. Ideal pentru paharele de vin din cristal, de obicei împachetat într-o pungă colorată de cadou, cadou drăguț cu vin sau articole din sticlă.

 

9 –  Set de instrumente pentru vin

2

Tirbușon proiectat ergonomic pentru a scoate fără efort dopurile ca un profesionist. Accesoriile suplimentare includ tăietor de folie și dop de sticlă.

 

08 – Sticlă de vin din sticlă rafinată

3

În cele din urmă, niciun gest nu e mai criticat de către familie și prieteni decât să continui să îți umpli paharul. Un pahar de vin care chiar se potrivește nevoilor tale.

 

07 – Termometru fără fir pentru sticla de vin

4

 

Acum poți măsura temperatura de vin a colecției fără a deschide sticla. Doar înfășori acest termometru în jurul sticlei de vin și vei obține rezultate precise în format digital pe ecranul LCD.

 

06 – Cuier Cioso pentru vin

5

Deci, dacă sunteți în căutarea unui cuier pentru sticlele de vin, acesta este soluția! Este un produs important și potrivit pentru casa ta. Poți adăuga frumusețe și idealism vinului tău cu acest mobilier.

 

05 – Cuier din lanț pentru o sticlă de vin

6

Pur și simplu pui o sticlă în buclă și lași lanțul de oțel placat cu crom să facă restul. Acest suport pentru o sticlă de vin este o bună metodă de prezentare pentru sticlele preferate.

 

04 – Bicicleta cu cuier pentru sticla de vin

7

Dacă îți plac vinul și ciclismul, vei iubi acest obiect. Bicicleta are un cuier din piele în care îți poți pune sticla pentru a lua vinul la drum cu tine. Se atașează cu ușurință la cele mai multe cadre de biciclete cu elemente de fixare din alamă, în timp ce clemele ascunse țin sticla în siguranță.

 

03 – Aparat de aerat Vintorio

8

Toată lumea știe că, pentru a te bucura de vin în mod corespunzător, trebuie să-l lași să respire.

Problema este că acest proces durează prea mult timp! Vintorio se angajează să simplifice degustarea vinului, astfel încât clienții noștri au nevoie să se concentreze doar pe aspectele plăcute ale băutului unui vin de calitate.

 

02 – Deschizător de sticle de vin reîncărcabil și fără fir

9

 

Conceput pentru a se potrivi pe toate sticlele de vin tradiționale, deschizătorul de sticle de vin electric oferă același confort portabil, fără fir, ca și alte deschizătoare de sticle de vin, dar cu avantajul suplimentar de prezentare elegantă și rapidă, performanțe fără efort, deschizând o sticlă într-o chestiune de secunde.

 

01 – Tirbușon și desfăcător de sticle mustache

10

Mânerul este de un luciu rafinat, fabricat din aluminiu cu un șurub din oțel inoxidabil. De asemenea, poate fi folosit și ca un deschizător de sticle.URL scurt pentru acest articol: https://wp.me/p7nil4-1fZ