Știm, știm, am prefera totuși să fim orice ar considera hipsterii ca fiind oh, my God, so mainstream, nu e o contracultură (chiar, dacă s-ar permite vreo clasificare sau însăși ideea de definiție) în care să ne regăsim, dar câteodată, fie și mustăcind în gând cu o sprânceană ridicată, trebuie să le recunoaștem creativitatea. Bun, dând Cezarului ce-i al Cezarului, tragem cu coada ochiului spre hipsteri și vedem cum am putea aduce un impuls de fantezie și curaj în propriul stil, ținând, bineînțeles, la semnătura noastră!

1. Think outside the… Pardon, shop outside the mall! Stilul unui hipster reprezintă reflecția unei aventuri prin magazine vintage, de piese artizanale, de haine second hand și de articole sport sau streetwear de nișă. Suficiente resurse de excepție care într-adevăr să ne sublinieze personalitatea prin originalitate!

2. Make it happen – Stilul nu este dictat de haine, ci tocmai de propriile convingeri și afinități, așadar cum vestimentația este doar o planșă pe care să fim creativi, luăm tot ce ne place – indiferent de cât de diferit ar fi de ceea ce purtăm în general- și construim fix ca într-un colaj ceea ce suntem! Da, cămașa aceea poate fi so you încadrată în combinația potrivită!

3. May the force be with you – De câte ori n-am admirat piese pentru a descoperi cu stupoare că nu realizate sau adaptate tocmai de purtător? A bricola piese – fie cu ajutorul crosetelor, a acul și a aței sau pur și simplu a foarfecelor- poate fi nu numai creativ și relaxant, dar și realmente terapeutic, curățând din gândurile nocive apărute de-a lungul zilei.

4. No time and space – Când e vorba de stil, nu mai există coordonate precum axa temporară sau distanța fizică iar entuziasmul pentru diversitate poate fi prea bine interpretat ca oportunitatea de a călători în timp cu ajutorul pieselor retro sau de a străluci ca într-o vacanță perpetuă cu souvenir-uri de mai peste tot, despre care vom descoperi că pot fi bineînțeles, adaptate unei ținute citadine.

5. Like no one else – este că niciun sentiment nu oferă un început mai frumos al zilei decât să vedem cum ne distingem de mulțime prin unicitatea apariției?URL scurt pentru acest articol: https://wp.me/p7nil4-N0