1 reader now

Luna lui mărțișor a venit la mine cu mult stres. Nedorit, bineînțeles. Toată luna, ca nu cumva să uit cum e. Și nu, nu e păcăleală de 1 Aprilie.

S-a ținut scai de mine. În seara asta, dau sa mă plâng soțului, că vede ce față lungă am. El îmi recomandă drăgostos cel mai bun remediu:

– Vrei să-ți dau un….
FUKITOL

Măi dragilor, m-a luat un râs, da’ un râs d-ăla sănătos, de om ne-râs de-o lună. Cum pana mea să existe un medicament cu așa denumire? Ei, uite că există. E real. Și este pentru depresie, anxietate și stres, exact problemele mele pe luna ce tocmai s-a încheiat.

Acum, depinde cum citești: FUCHITOL sau … F…K IT ALL?
Eu aleg a doua variantă, cred că e mai sănătoasă! Și când vine și cu o invitație… cred că rezultatul e garantat.

Așa că:

keep_Calm_Fukitol

 

Fabiola Ion
Îmi place să râd. Mult, sincer şi cu oameni cu drag de viaţă. Am şi plâns dar rimelul curs pe obraji nu se asorta cu sufletul meu. Îmi place să mă joc cu cuvintele, să le potrivesc zâmbetului şi să transmit mai departe starea de bine. Sunt soţie şi mamă de două buburuze, ele mă inspiră dar mă şi transpiră, iar ziua în care să spun că mă plictisesc încă nu s-a inventat.


URL scurt pentru acest articol: https://wp.me/p7nil4-dP

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.